Kontrolka auto s klucem
Kontrolka auto s klucem
Zdravím, mám Zafiru A r.v.2003,2.2 TDI 92KW, vie my niekto napísať čo presne znamená táto kontrolka , ked naštartujem sviety asi po 500 metroch zhasne.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka auto s klucem
Nejaka chyba v ECU, zajed na diag a budes chytrejsi. Nicmene tohoto popisu je tu tuna.
- vasekpetr1
Kurňa chlapi, fšecko mate v tej brožuře...
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Přesně tak, jezdí fšichni, ale návody nečtou
Moje křišťálová koule hlásí vadnou ( vadné) žhavící svíčku
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
- Kontaktovat uživatele:
A uz jsi vykoumal to omrdavat*o na ten spotrebovany benzin ci naftu ?Alzafir píše:Přesně tak, jezdí fšichni, ale návody nečtou
Díki tak bude to najskor ta žhavicí svíčka po premerani jedna je vadná.Alzafir píše:Přesně tak, jezdí fšichni, ale návody nečtou
Objevila se mi dnes stejná kontrolka, vždy po pár minutách jízdy. Mám ale benzín (viz podpis), můžou to být zapalovací svíčky? Je tu na fóru někdo z Liberce či okolí, kdo dělá diagnostiku, případně vymění svíčky za přívětivější peníz než servis?
EDIT: Motor Z18XE, pro upřesnění.
EDIT: Motor Z18XE, pro upřesnění.
Coupe, 1.8, r.v.2004, černé
-
Nám na LET-ku už asi rok svieti kontrolka riadenia emisii, diagnostika ukazuje na čidlo vačkoviek ale čidlo je dobre, viackrat vymenene za druhe ktore bolo zaručene dobre, vie niekto zistiť kde idu tie drôty od čidla k RJ myslim konkretny konektor a konkretny pin aby sme si premerali či nieje chyba vo vedeni impulzov niekde v samotnom drôte! Alebo či môže šaradu robiť aj pretrhnuty tieniaci drôt ktory je ale nanovo spojeny cinovanim, zvyšeny odpor na tieneni je asi blbosť?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957