Zavzdušnění Astry

Odpovědět
Lumik

Zavzdušnění Astry

Příspěvek od Lumik » 14 bře 2006, 20:01

Čauky mám 2.0 DTL a teď mám problém, začlo se mi to zavzdušňovat. Neměl jste někdo podobný problém, poraďte čím by to mohlo být.

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: Zavzdušnění Astry

Příspěvek od Vojta » 14 bře 2006, 22:36

Lumik píše:Čauky mám 2.0 DTL a teď mám problém, začlo se mi to zavzdušňovat. Neměl jste někdo podobný problém, poraďte čím by to mohlo být.
přepadový hadičky od vstřiků, vyměnit....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Lumik

Příspěvek od Lumik » 15 bře 2006, 14:30

Dá se to nahradit normální hadičkou nobo musí koupit originál hadičky v Oplu (to bude určitě rana)?

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 bře 2006, 14:43

Lumik píše:Dá se to nahradit normální hadičkou nobo musí koupit originál hadičky v Oplu (to bude určitě rana)?
v oplu stojí myslim 1000kč/metr ale mě ji koupil kámoš někde v mototechně, za asi 75kč/metr je to taková gumová s textilním opletením

Lumik

Příspěvek od Lumik » 15 bře 2006, 17:47

A jak dlouho to je co jsi to měnil, protože mně tady klučina co dělá oply říkal, že tam mám dát originál z oplu, protože ty neoriginál vydrží tak měsíc až dva, tak nevím.

alex

Příspěvek od alex » 15 bře 2006, 18:24

mne sa to stalo tiez, sem tam som len startoval a nic ako keby mu chybala nafta, v opli vymenili hadicky, trvalo to asi 1hodinnu a cvakol som im asi 1220sk, ale stale sa mi stavalo ze som raz za mesiac nenastartoval 8) ked auto stalo viac ako tri dni , tak som to isiel reklamovat, potom vymenili palivovy filter, chvilu to frcalo ale stale to obcas zablblo, tak som bol znova v servise, to sa mi stalo tuto zimu, ....plno kecou preco a co a ako a blabla bla, tak som sa potrapil sam.prezrel som celu palivovu sustevu a vsetko podotahoval a popremazoval, ale podla mna chytalo to vzduch na zle zmontovanom pal. filtri.-servis 8)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 bře 2006, 20:21

Lumik píše:A jak dlouho to je co jsi to měnil, protože mně tady klučina co dělá oply říkal, že tam mám dát originál z oplu, protože ty neoriginál vydrží tak měsíc až dva, tak nevím.
no už to bude rok určitě

rasto

Zavzdušnení

Příspěvek od rasto » 23 dub 2006, 19:22

Lumik,ako sa Ti to prejavovalo na aute?
Ja mam malý problém s mojou Astrou 1,7DTi. Keď ráno,resp po dlhšom odstavení štartujem auto nechytá na prvý šup.Cez túto zimu to chytalo na šup a asi týždeň dozadu sa mi to začalo prejavovať takto.Uvažujem,že by to mohlo byť zavzdušnením.

Lumik

Příspěvek od Lumik » 23 dub 2006, 21:35

Projevovalo se to napřed jednou za 3 týdny jsem musel trochu déle točit a pak to chytlo, dále se interval zkrátil a bylo to jednou za týden, pak jednou za víkend když jsem nikam nejel a pak to bylo tak, že jsem to odvzdušnil na tryskách, chytlo to hned, vypnul jsem to a za hodinu už jsem to nenastartoval.

Rasto1967

Zavzdušnení

Příspěvek od Rasto1967 » 29 dub 2006, 23:50

Dnes ráno som to nakopol a asi po 30 sec mi to zhaslo a koniec.Tak som to celé porozoberal,počistil,skontroloval hadičky,a nič.Nakoniec som natlakoval hadičku od nádrže do palivového filtra,predtým som samozrejme zapchal výstupnú trasu z filtra, a z filtra mi začala kvapkať nafta. Chlapi nádoba filtra bola prasknutá,ale iba trochu,takže mi z toho nekvapala nafta. Podľa všetkého to prasklo pri silnom dotiahnutí skrutky ktorá pritláča víčko pal. filtra k samotnej nádobke.Na víčku filtra je nápis 6 Nm a vyzerá,že vedia prečo to tam písali,škoda že o tom nevedia v autorizovanom servise /Kova BB/,tam som totiž chodil na prehliadky. Opravil som to tak,že do celej dutiny,ktorá je zo spodu nádoby filtra som nalial dvojzložkový tekutý kov od Loctite. A JE TO. /ASTRA 1,7DTi - ISUZU/:P

Odpovědět