V piatok som absolvoval omeškanú STK, a nebyť tej prijeblej vauxhal masky

tak prejdem bezpečne bez závad, ale takto musím isť ešte raz na kontrolu z miernym priplatkom!

Medzi tim ako mi tak auto dlho stalo v nečinnosťi, tak mi komplet predné a zadný stierač vypovedali službu tak, museli absolvovať rozborku a zborku z premazanim a výmenou O-kružkov, aspoň mam na dalších 10r pokoj. Jediná investícia 3x kružok v rozmere 13x1.8mm za 9,-sk

Tento tyžden si nahodim po STK kontrole letne 17-ky a potom sem hodim foto môjho milašika.

Najhoršia na psychyku z celej tej mojej renovacie bola asi záverečna lakovačka pri ktorej okrem zadnej, prednej kapoty a predného pravého blatnika sa lakovalo všetko komplet nanovo, a to hlavne kvôli genocidam iných majstrov-profikov v uplynulích dvoch rokoch kedy mi 2x za sebou striekali kompletný bok auta.

ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957