vec se ma tak koupil sem Vectru B s nejakym polakem baterkou pohoda po par dnech jezdeni a jelikoz sem mel jeste doma byvalou vectru X20DTH se kterou sem taky popojizdel nez sla do sveta tak sem pozoroval ze starter toci jako bejk u stare vebe a tam sem zacal pocitovat rozdily ....
pri mereni na 2.2dti sem na volnobeh dobijel 13.3V a po zapnuti svetel, radio, vetrak..... sme byl na 12.6V a to i v otackach ..... rikam si alternator tak se nevahal a prohodil sem altik ze stare vebe a nic porad stejny problem ... dokonce sem i posilil kabel s altiku na baterku pres starter , a nic pak sem ze zoufalstvi prohodil baterie a ejhle bylo po problemu ale baterie byla taky polak a co si budeme povidat taky zadny zazrak ale co problem to resilo tak sem nevahal koupil sem vartu silver 77AH 780A a spokojene sem preckal zimu (aspon doufam ze starty nebyl nejmensi problem)....
ted po pul roce opet nedobijime kamarad mel doma Frei baterku 74ah tak sem ji tam dal a pohoda opet dobijelo ale jen 1-2 dny ted je opet problem .... uz nevim co mam delat a hlavne my dochazeji napady co a jak dal

jinak X20DTH ma 100A altik a Y22DTR ma 120A kazdopadne ta 120KA dobijela ve stare vectre tak jak mela ...
dekuji za kazdy nazor nebo radu