http://www.ceramizer.com/cz/
Obzvláště koukněte do sekce Testy a výskumy, pěkně to opravuje auta. Jestli se to rozšíří, tak mechanici nebudou mít co žrát

Ono to totiž rozpouští karbon. proto to pak začne chcát.hant píše:To je všechno o tom někoho zaujmout a nachytat. Jako prášky na hubnutí. Zhubneš ale musíš cvičit. A nakonec zjistíš žes ty prášky nepotřeboval. Jednou jsem si nalil do motoru sajrajt na utěsnění motoru proti únikům oleje. A výsledek byl že starší těsnění nabobtnalo a rozpadlo se a olej lítal i tam kde jindy ani nekápnul.
A pak kadet umřel za 3 měs ne?hant píše:Jediný čeho bych se z praxe zastal, je výrobek od Amwey nebo jak se to píše, nalil jsem to do GSI a nalítal na oleji 40tisíc km. Při výměně bal olej cajk a dokonce kadett bez katu nekouřil a celkově se vyklidnil. Vypadalo to dobře ale cena byla 1000kč a dávat litr u každý výměny navíc žádnej šlágr. Zkusil jsem a basta.
Káďa byl dělník. Nedávno jsem viděl nějaký video a už ho nemůžu najít a maník vzal nějakej spešl olej nalil a už ho neměnil, ale už si nepamatuju o čen to bylo. Posílal jsem to Radošovi.jaraK píše:A pak kadet umřel za 3 měs ne?hant píše:Jediný čeho bych se z praxe zastal, je výrobek od Amwey nebo jak se to píše, nalil jsem to do GSI a nalítal na oleji 40tisíc km. Při výměně bal olej cajk a dokonce kadett bez katu nekouřil a celkově se vyklidnil. Vypadalo to dobře ale cena byla 1000kč a dávat litr u každý výměny navíc žádnej šlágr. Zkusil jsem a basta.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |