Nestartuje i po několikanásobných "opravách"..ani škyt

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
estonec

Nestartuje i po několikanásobných "opravách"..ani škyt

Příspěvek od estonec » 05 bře 2012, 21:14

Zdravím.
Jelikož jsem na konci sil, chci se zeptat jestli má někdo aspoň podobný problém se svou Astrou, jelikož mi již dochází síly.
Nestartuje mi. Když otočím klíčem, neškytne to ani jednou, jen v motoru to lehce cvakne. Přitom rádio, ventilátor, klakson, světla všechno jede. Tuto chybu již trpím léta. V roce 2010 se mi to stalo poprvé. Všechno běželo jako na drátkách ale zničehonic mi auto nenastartovalo bez škytání. Prostě nic. V tu dobu mi známý vyměnil baterku a něco v alternátoru (4000,-). Jezdilo to týden. Po týdnu to stejné. Vyměnila se tedy i část startéru (uhlíky a cívka)..(4000,-). Poté jsem s autem vesele najel 70 000 km a to i přes celé jižní pobřeží, Barcelonu atd. Teď 2012 zničehonic chci nastartovat a ani škyt. Jen protáčím klíčem. Strejda automechanik vyměnil opět uhlíky a cívku-spínač). Po měsíci mi auto u Mcdrivu zničehonic zajiskřilo(slyšel jsem pecku) a zdechlo za chodu. V autoservisu jsem zkoušel popsat mé laické poznatky. Jelikož mi skoro každý měsíc praskala žárovka znamenalo to že se auto přebíjelo, tudíž to může vysvětlit ten rychlý kolaps startéru i jiných věcí. Vyměnil se proto celý startér (repas), opravil alternátor(část jeho se jim prý rozpadla v ruce) a opravila se elektroinstalace(9000,-) Tak. Jezdilo to měsíc :D Z kopce to nakopnu a byl jsem v autorizovaném servisu. Z diagnostiky to prý nezjistí. Chtějí si to tam nechat, zjistit co je poškozené, opravit to a testovat to dobu nezbytně nutnou (čili třeba měsíc a víc :mrgreen: :? :mrgreen: a cenu ani nechci vědět)
Kupuji nové auto ale tohle se mi nechce jen tak hodit ze skály mám ho rád .) neměl jste někdo podobný problém se startováním??? Jo elektrika je svině...
Astra G 1.7TDi 55 kW
2001
Dík:)

ESTONEC

Reklama

kubeSRi

Re: Nestartuje i po několikanásobných "opravách"..ani škyt

Příspěvek od kubeSRi » 05 bře 2012, 21:18

kupuješ nové tak toto HTP nebo prodat na dily,propast na penize zbav se toho :roll:
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

estonec

Příspěvek od estonec » 05 bře 2012, 21:29

Je to propast. Hlavně nevíte kdy se vám to zase vyk***í příště :D :cry:
V jakém rozmezí se pohybuje prodej Astry na díly jako celek? Nemám nervy ani čas to rozprodávat po částech na Aukru atd..

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 05 bře 2012, 21:31

tak to nevím ale fungují ''aukce'' co pořádají společnosti když máš auto po nehodě tak ho dají do nějaké aukce a všecko se zařídí ale víc o tom nevím jen co sem zahlédl na netu
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 05 bře 2012, 21:38

kubo.. to sice jo, ale zapoměl si zmínit že to nedělaj zadarmo a je na zvážení, zda není lepší to případně prodat sám..

no a k problému ti neporadím, ale zkus dennyho od pardubic, nebo romank z brna.. ti dva by ti možná poradili.. co jsem četl tak to sou takoví automobiloví McGayverové...

Odpovědět