výměna třetího bodu pásů(mezi sedačky)???
výměna třetího bodu pásů(mezi sedačky)???
Chci se zeptat,jestli někdo měnil třetí bod pásů(jak se do toho zacvakává pás)?Mám problém sice u corsi(teda manželka ),ale myslím si že to bude stejný systém,jako u astry.Aspoň co jsem koukl jen tak letmo.Koupil jsem od známý ho,ale má vystřelenou patronu.já jí mám v pohodě,jenom se my rozbilo něco uvnitř,protože mi nejde zacvaknout pás.nejdřív to šlo špatně a asi po týdnu to nejde vůbec.prosím o nějakou radu,kdyby měl někdo nějaké zkušenosti.zatím díky
- Reklama
Re: výměna třetího bodu pásů(mezi sedačky)???
poradne se koukni dovnitr a mozna tam mas kousek plastu a brani zacvaknuti.Me se to stalo a po dukladnem koukani dovnitr sem ho tam mel pak vse jede jak ma
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
To mi neříkej,že to bude takovádle blbost.V neděli na to juknu a dám vědět.Jinak jestli to někdo měnil,tak klidně můžete psát.Kdyby sem tam nic nenašel.dík
Tak jsem zapoměl dát vědět,jak to dopadlo,tak to napravím!:-)
Tak jsem koupil třetí bod pásu(u sedačky) z vystřelenou patronou,za 200kč.Všude tvrdily,že se nedá přehodit patrona a že to musím koupit celý(za 1000kč)!Jak jsem psal,dělal jsem to na corse a ta nemá k patroně žadný kabeli,tak jsem nemusel odpojovat ani baterku(aby se nerozsvítila porucha RBG).Oddělal jsem sedačku,pak patronu stím třetím bodem.Je to spojený lankem.oddělal jsem patronu od 3bodu.Pak jsem tam přidělal tu dobrou patronu.zkusím to ještě nafotit a vložit sem(postup).přidělal zpátky na sedačku a sedačku do auta.Práce asi 1.5hodinky a vše funguje jak má.
Pak mi to nedalo a opatrně jsem rozdělal ten starý třetí bod a tam byla špatná pružinka!Myslím si,že kdybych tam sehnal jinou,tak by to taky chodilo a nemusel bych se stím tak prdět. Snad to někomu pomůže.zatím zdarec
Tak jsem koupil třetí bod pásu(u sedačky) z vystřelenou patronou,za 200kč.Všude tvrdily,že se nedá přehodit patrona a že to musím koupit celý(za 1000kč)!Jak jsem psal,dělal jsem to na corse a ta nemá k patroně žadný kabeli,tak jsem nemusel odpojovat ani baterku(aby se nerozsvítila porucha RBG).Oddělal jsem sedačku,pak patronu stím třetím bodem.Je to spojený lankem.oddělal jsem patronu od 3bodu.Pak jsem tam přidělal tu dobrou patronu.zkusím to ještě nafotit a vložit sem(postup).přidělal zpátky na sedačku a sedačku do auta.Práce asi 1.5hodinky a vše funguje jak má.
Pak mi to nedalo a opatrně jsem rozdělal ten starý třetí bod a tam byla špatná pružinka!Myslím si,že kdybych tam sehnal jinou,tak by to taky chodilo a nemusel bych se stím tak prdět. Snad to někomu pomůže.zatím zdarec