http://www.slunecnice.cz/sw/readon-tv-m ... io-player/
Musí být rychlejší Net a pak nepotřebujete televizi.
Jo a dá se i nahrávat.
Chcete TV v PC?
Chcete TV v PC?
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
- Reklama
Re: Chcete TV v PC?
Len aké TV vysielajú voľne na nete? A koľko ich je v zrozumiteľnom jazyku - SK, ČS, prípadne EN?
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno zkusal jsem a neni to nic moc. Je to pomerne nestabilni a kvalita vysilanych TV je vetsinou nic moc. Ale pokud to nekdo dopiluje bude to asik vyborny SW.
- Marťas-Pupík
Tak ja to pouzivam a celkem spokojenost. Z ceskych celoplosnych mi nefunguji pouze kanaly Primy. Samozrejme ze kvalita neni nic moc,ale jako nouzovka dobry. V nedeli jsem notas dokonce propojil s TV a finale Kvitova-Azarenkova jsme sledovali takto z tusim Eurosportu.Ani se nesekal obraz....
Perlicka.Nekteri vykukove tento program dokonce prodavaji na Aukru a nekteri idioti jim to doslova zerou a kupuji treba i dva kusy tohoto programu
Perlicka.Nekteri vykukove tento program dokonce prodavaji na Aukru a nekteri idioti jim to doslova zerou a kupuji treba i dva kusy tohoto programu
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
Opel Vectra OPC line 1,8 16V 1999 sedan
ServisLubo Trenčín 0948 100 895 Opravy: motory, prevodovky, brzdy, výmeny spojok, čapov, silentblokov, olejov a iné za rozumné ceny...atď.
ServisLubo Trenčín 0948 100 895 Opravy: motory, prevodovky, brzdy, výmeny spojok, čapov, silentblokov, olejov a iné za rozumné ceny...atď.
Tak já na sport, když není v TV, koukám tak, že si najdu na wiziwig foru odkaz na daný sport (zápas), a ten mě spojí s programem sopcast. Všechno zdarma a legálně.Marťas-Pupík píše:Tak ja to pouzivam a celkem spokojenost. Z ceskych celoplosnych mi nefunguji pouze kanaly Primy. Samozrejme ze kvalita neni nic moc,ale jako nouzovka dobry. V nedeli jsem notas dokonce propojil s TV a finale Kvitova-Azarenkova jsme sledovali takto z tusim Eurosportu.Ani se nesekal obraz....