Začínám mít problém z dálkovým centrálem. Občas( čím dál častěji) nechce odemčít nebo zamčít i když ledka na klíčku blikne. I když stojím u auta i na několika místech. Pak zase z ničeho nic funguje jak má. Baterka v klíčku je nová. Ještě zkusím koupit jednu baterku a oživím druhý klíček jestli se to nezlepší. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Pájo, někdy se musí pájet. Neříkám, že je to ono, ale měl jsem podobnej problém - nějakej špatnej kontakt na tom mrzáku, co drží baterku v klíči. Ledka v klíči taky blikla a nic - můžeš zkusit.
Auto musí sloužit mně, né já jemu. Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Díky za radu. Zkoušel jsem druhý klíček a ten šel bez problémů. Takže to není v přijímači, ale v klíčku. Tak jsem ten první vykuchal, vyčistil a vyfoukal. Teď se zdá, že funguje. Možná, že je to opravdu nějakým špatným kontaktem nebo spojem.
jedine kontakt mel jsem neco podobnyho ale vetsi orisek (nez jsem zjistil ze je to klic) nebot druhej klic nemam a porad jsem linej si ho nechat udelat (a hlavne ty nehorazny prachy co za to chtej)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Nazdárek::::
Chtěl jsem se zeptata hlavně poradit.
Došla mi baterka v dálkovém ovládči, tak jsem ji vyměnil a ono to nějak nefunguje Zkoušel jsem to i podle té knížky jak je tam ten postup syncgronizace,ale ono stále nic? Neví o tom někdo něco???????
Ronny píše:Nazdárek::::
Chtěl jsem se zeptata hlavně poradit.
Došla mi baterka v dálkovém ovládči, tak jsem ji vyměnil a ono to nějak nefunguje Zkoušel jsem to i podle té knížky jak je tam ten postup syncgronizace,ale ono stále nic? Neví o tom někdo něco???????
vyndej baterku a změř kolik má voltů, pokud nemá alespoň 3V, to je minimum, tak ti to dálkové nepůjde, anebo máš nějaký špatný kontakty v tom držáku baterky.
Naposledy upravil(a) Oliver dne 29 led 2007, 19:30, celkem upraveno 1 x.
Zdravím všechny z AstraGéé! Rád se procházím těmito stránkami kde je plno zajímavých nápadů a rad.Nezbývá než poděkovat všem kteří se rádi podělí a obětujítakto kousky svého volného času.Nicméně také potřebuju poradit-po výměně akumulátoru mi nefunguje alarm ,při zamknutí -odemknutí na DO i klíčkem- ani nepípna a neblikne co s tím?
Ten nefunkční klíček po vyměně baterie jsem mel taky. strč klíček do zapalování,dej si palec na tlačítko ZAMKNUTÍ a stejnoměrně máčkni tlačíto a zapni zapalování. Tím se kliček aktivuje. 5 Lidem jsem to udělal a fungovalo to na 100% Vyzkoušej
Istvan píše:Zdravím všechny z AstraGéé! Rád se procházím těmito stránkami kde je plno zajímavých nápadů a rad.Nezbývá než poděkovat všem kteří se rádi podělí a obětujítakto kousky svého volného času.Nicméně také potřebuju poradit-po výměně akumulátoru mi nefunguje alarm ,při zamknutí -odemknutí na DO i klíčkem- ani nepípna a neblikne co s tím?
Tak nevím, ale pokud máš slabou baterii, nebo často odemykáš auto z větší vzdálenosti než je dosah příjmu, tak musíš udělat synchronizaci klíčku z vozem!
Synchronizace dálkového ovládání:
- zapněte zapalování, systém se nyní nachází na dobu 30 sekund v synchronizačním módu
- krátce stiskněte jedno ze dvou tlačítek dálkového ovládání, které je zasunuto ve skříňce zapalování
- naprogramování se potvrdí jedním zamčením a odemčením centrálního zamykání
no a ještě jedna věc: z bezpečnostních důvodů nelze vozidlo zamknout, pokud je klíček zapalování zasunut v zapalovací skříňce!
SÚRNE Prosim Vás neviete čo môže byť s centrálom ?Žena odomykala miesto dialkov tak ako by nemala centrál - klúčom a teraz mi nejdu zamknúť (ani ručne oboje zadné dvere No skrátka nemôžem zamknúť auto .
Vopred Vám dakujem