Blbne ventilator kurenia
Blbne ventilator kurenia
Na astre G mi par mesiacov blbne ventilator kurenia a stale je to horsie. Vacsinou ked zapnem zapalovanie tak ventilator vobec nefuka, v ziadnej polohe. Po par minutach jazdy (mozno to je sposobene otrasmi) zacne fukat a funguju normalne vsetky stupne. Dnes zacal az po asi 20 minutach. Neviete v com moze byt problem? Ked uz raz zacne fukat, potom uz funguje stale, aspon si nepamatam ze by vypol pocas jazdy, takze neviem ci to moze byt len zly kontakt. Neni to nejaka znama porucha. Ako najst problem? Dik.
- Reklama
-
Re: Blbne ventilator kurenia
Nazdar,
odchází do věčných lovišť... začne vypadávat, a nakonec ucítíš zápach a bude konec.. Je tomu 30 minut co jsem si auto po opravě této závady vyzvedl v servisu... nový ventilátor topení a klimatizace stojí v druhovce cca 3800 kč , Já jsem dal z vrakáče ( zafira 2002 - měla najeto 56 000 - km, totálka na předek), tak doufám že vydrží... měnil jsem i klapku vnitřní cirkulace a kab. filtr...vše včetně práce 3800 kč s DPH.
odchází do věčných lovišť... začne vypadávat, a nakonec ucítíš zápach a bude konec.. Je tomu 30 minut co jsem si auto po opravě této závady vyzvedl v servisu... nový ventilátor topení a klimatizace stojí v druhovce cca 3800 kč , Já jsem dal z vrakáče ( zafira 2002 - měla najeto 56 000 - km, totálka na předek), tak doufám že vydrží... měnil jsem i klapku vnitřní cirkulace a kab. filtr...vše včetně práce 3800 kč s DPH.
motor predsa odíde tak, že sa prepáli cievka a potom nejde vôbec, nie?
-
ja nevím, může postupně ztrácet výkon...pálit uhlíky a pod... Já jen napsal jak jsem to měl Já
Vymenit uhliky pomoze......
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
-
prý výměna uhlíků je dočasná...že časem se spálí komplet motor ( ventilátoru) a ten je prý zalitý v plastu..
včera jsem to opravoval v servisu Opel ( neznačkový) v ulici Zenklova , Praha 8... zná to tam někdo ?
včera jsem to opravoval v servisu Opel ( neznačkový) v ulici Zenklova , Praha 8... zná to tam někdo ?
Docasne nedocasne...Zalezi v akom stave je zvysok motora........
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Pokoľkých km zvykne odchádzať motor ventilátora? Mám len nejakých asi 150tis km, aj keď ročník 2000. Dnes ráno ventilátor fungoval normálne, výkon sa mi zdá normálny. Asi budem musieť skúsiť hýbať káblami keď nebude fúkať, možno je predsa len niekde zlý kontakt.
-
Já mám 102 000 km a kaput....
Nerobte paniku chlapi .. Ja mám 200tis km a ide ako hodinky. Niekomu proste odíde po 100tis. niekomu neodíde ani po 400 tisícoch. A tak je to na autách so všetkým. Niekto má proste štastie a niekto hold smolu ...
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
Vyzerá to tak, že ventilátor nejde keď je teplo, lebo ráno zvykne ísť normálne, ale poobede keď idem z práce tak nejde, až po 20 minútach, alebo vôbec.
Možno máš len niekde stuďák .. Treba to napojit na merák,sledovať napatie a ísť po kábloch.
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
Zistil som, že ventilátor sa rozbieha, keď hýbem káblami čo idú do motora (keď ich poriadne potiahnem, ventilátor funguje). Nie je tam ale konektor, ale idú cez gumové tesnenie do motora, takže neviem ako sú tam pripojené. Neviete ako to tam vyzerá?