Vyndání předních světel
Vyndání předních světel
Co se musí všechno sundat abych vyndal lampy. Trošku popsat postup by se hodil, nějak jsem to ještě neprobádával, tak se ptám. Kdo ví...odpoví. Díkes
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- Reklama
Tahle varianta by se mi líbila...no uvidim co spáchám.TOMHAJ píše:uz to tu bylo take.Dva srouby zeshora a na spodni,pod naraznikem,musis prostrcit ruku spodem,nebo z boku naraznik trochu odstrcit a rukou odsroubovat.Kazdopadne,to jde bez demontaze narazniku.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Kterej kretéééééééééééén vymyslel tohle uchycení. Nemůžu se dostat zespodu na ten šroub. To nemohl vymyslet chlap a jestli jo, tak jsem větší hovado neviděl.
Když jsem konečně povolil spodní šroub, světlo je volný, ale zas ho nevytáhnu ven, ať páčim kamkoli...... Asi budu muset sundat nárazník. Čert aby to vzal.
tak to není třeba,na srazu v Hradci jsem byl o tom osobně přesvědčen,názorně mně tam ukázal jak ten motůrek vyndat,ba dokonce jsem je nemusel ani měnit,stačilo sundat ty kryty a přohnout packy,motůrky makají,ale vyndat jdou bez sundání světla.Luky píše:Prave. Taky jsem potreboval vymenit motorek svetlometu, jenze kvuli tomu se musi vyndat svetlomet a kvuli tomu zas naraznik a to uz je teda moc, na to kaslu, od ceho je kamos-mechanik, ze...
No ja vim ze uchyceni ve svetlometu je jednoduchy, staci otocit o 90 stupnu. Co je ale problem, ze to proste nejde vyndat, tam neni misto.pepca píše: tak to není třeba,na srazu v Hradci jsem byl o tom osobně přesvědčen,názorně mně tam ukázal jak ten motůrek vyndat,ba dokonce jsem je nemusel ani měnit,stačilo sundat ty kryty a přohnout packy,motůrky makají,ale vyndat jdou bez sundání světla.
Kolikrat je peknej vomrd vyndavat i zarovku, obzvlast pravou.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
motůtrek vytáhnout jde,otočíš a pak taháš pootáčíš než to vyskočí,taky jsem tomu nevěřil,jde vyndat,jinak co se místa týče,je ho tam málo,to ano,ale já sundal z těch motůrků ty zadní krytky odmačknul jsem je nožíkem,v těch krytech jsou ty plíšky,něco jako u mobilů,stačilo je přihnout očistit,očistit i destičku na kterou ty plíšky sedají a motůrky makají,k tomu místu,já potřeboval pořádně nasadit gumy na pravém světle,nasadil jsem je vždy jen z části,tak jsem tam tu ruku nedokázal dostat,proto jsem vyndal celý ten kryt i s filtrem,kolenem,pak už tam místo bylo a ke světlu jsem se dostal nádherně.
To pepča: Jj taky jsem to tak dělal, že jsem odmačkal ten kryt motůrku, nic jinýho nezbylo, páč s tím jinak asi otočit nejde.
Já vim jak je uchycen.... když jsem měl lampu venku, tak to šlo parádně, ale když je namontovaná, tak mi to nešlo pootočit - vadil tam podběh, ale je možný, že je na to nějakej fígl, že to jde, když jsi to viděl.
před mojema očima a dalšíma přihlížejícíma to vyndal ze svého auta,no a já stejně jako on to doma udělal s jedním motůrkem,když jsem zjistil že nefunkčnost spočívá jen a pouze v těch nedosedajících plíšcích,tak jsem již ten druhý nerozebral,jen jsem sundal ten kryt. ale hlavně to opravdu lze vyndat.