![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
když myslíšJa myslim, ze by tu melo bejt takovy tema, kde by se jen tak povidalo o nicem ne?
nic se mazat nebudejestli ne, tka mi ho smazte, ale ja bych takovyhle tema o necem o nicem uvitala
dneska sem se celej den válel domahihi ... tak... co jste dneska delali kuci
je ještě brzo jít spát a musim ještě vymyslet co ti odpovědět v sekci srazya jakto ze este nespite?
hihi astricka byla na foceni... spolu s bubakamaklubo píše:já sem opět nedělal nic (mam těžký zaměstnání...živnostník) a astřička taky ne akorát se byla fotit a byla na návštěvě a dostala napít.....
hihi ... neboooj taky nikdo na nikoho žlej pšece nebudeee... ja to tu budu hlidat... sice jeste nevim jak, ale budumanli2 píše:když myslíšJa myslim, ze by tu melo bejt takovy tema, kde by se jen tak povidalo o nicem ne?![]()
![]()
nic se mazat nebudejestli ne, tka mi ho smazte, ale ja bych takovyhle tema o necem o nicem uvitala..... ale zkužte tady bejt na sebe zlý a mažem
dneska sem se celej den válel domahihi ... tak... co jste dneska delali kuci![]()
![]()
je ještě brzo jít spát a musim ještě vymyslet co ti odpovědět v sekci srazya jakto ze este nespite?
už to mám...... odpovim otázkouxpolstarekx píše:
Ja se toho chopim, sice nevim ceho.... ale chopim se vseho a hned![]()
![]()
jo a až ted mi docvaklo proč ještě nespíš ty?xpolstarekx píše:jakto ze este nespite?![]()
![]()
Heh njo tak semnou je to vzdycky jen akcnimanli2 píše:to ten pátek musel bejt akční
jo a až ted mi docvaklo proč ještě nespíš ty?xpolstarekx píše:jakto ze este nespite?![]()
![]()
![]()
edit : upraven překlik.....![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |