Ručná brzda zle funguje
Ručná brzda zle funguje
Po vecernom zaparkovani a naslednom rannom nastartovani sa mi stalo, ze mi rucna brzda po uvolneni stale ako keby brzdi. Kontrolka nesvieti, no citim, ze rucna brzda stale kolesa brzdi. Nie uplne, len trochu.
Rucna brzda tak isto ako keby nemala ziadny odpor, ked ju zatahujem, pocujem len to klasicke rincanie zubov, no odpor pri zatahovani necitim ziadny, paka sa hybe uplne volne. Az na poslednom stupni, ak ju vytiahnem uplne hore, rucna zatiahne, ale nie je to celkom ono.
Co s tym?
Rucna brzda tak isto ako keby nemala ziadny odpor, ked ju zatahujem, pocujem len to klasicke rincanie zubov, no odpor pri zatahovani necitim ziadny, paka sa hybe uplne volne. Az na poslednom stupni, ak ju vytiahnem uplne hore, rucna zatiahne, ale nie je to celkom ono.
Co s tym?
- Reklama
Re: Ručná brzda zle funguje
Nejlepší je vyměnit lanovody a je na delší dobu zas pokoj-potom to bez problémů funguje i v zimě
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Najlepšie je ručnú brzdu nezaťahovať!! Hlavne nie ked mrzne...
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
Peter, ja mam lanovody nove..A bezpecne ju zatahujem..Nema sa co vtedy stat.
Rucna brzda je na pouzivanie za kazdeho pocasia, a nie na pozeranie sa...Boze, ved tie lanovody sa daju kupit za 37€ ako moje..znacky TRW
Rucna brzda je na pouzivanie za kazdeho pocasia, a nie na pozeranie sa...Boze, ved tie lanovody sa daju kupit za 37€ ako moje..znacky TRW
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Každy ako je zvyknuty.... ja ju nezatahujem..
Moja Astra G....
Moja Astra G....
Moje řečlangdon2 píše:Peter, ja mam lanovody nove..A bezpecne ju zatahujem..Nema sa co vtedy stat.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
a co ked lanovody zamrznu v zime ked su zatiahnute???
No ked nie su poskodene, nezamrznu....Oni sa poskodia tym, ze zostarnu tie gumicky ako vchadza lanko do ten ochrannej buzirky...tadial sa potom dostava voda...
Dnešný príspevok... https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=19246
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
většina lidí tady má astru starou 8-12 let a pokud za celou dobu ty lanovody nejsou vyměněny tak se není čemu divit že zamrznou když jsou celé zasrané bordelem.
....... .......
....... .......
tady máš o tom starší téma, tak na to mrkni https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 3%AD+brzda
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
Manila, stacit staci...Ale ja taketo zverstva prevodovke nerobim...Rucna je nato, aby sa pouzivala...Prevodovku si sanujem.
-
- Kontaktovat uživatele:
langdon - souhlasím, že je ručka na používání v zimě i v létě, ale... určitě ji nebudu mít zataženou přez noc kdy (třebas dnes u nás) bylo -8 ... lanovody můžeš mít nové, ale je otázka času kdy se ti tam dostane trocha vody a zůstaneš viset.. to pak nebudeš huntovat převodovku (ikdyž nvm jak by se tím mohla huntovat,ale budiš), ale spojku jak se to budeš snažit rozpohybovat..
Takže já Ručku používám, ale když to jde, tak ji nepoužiju..
Takže já Ručku používám, ale když to jde, tak ji nepoužiju..