Ahoj, chci se zeptat zdali jste se stím už někdo nesetkal.
Chtěl jsme si nechat přechipovat motor ale řekli mi že motor s čerpadlem PSG16 oproti PSG 5 nelze přechipovat že jednotka je přímo na čerpadle a nedovolí zásah do programu.
Máte stím někdo praxi ?
díky Tom
Chipování motoru 2,2 DTH s novým čerpadlem PSG16
-
- Kontaktovat uživatele:
Chipování motoru 2,2 DTH s novým čerpadlem PSG16
AUTOELEKTRIKA - AUTO HIFI Veškeré elektronické úpravy OPEL ŠKODA diagnostika, doplnění pal. počítačů, tempomatů, Orig. Alarmy, GSM Alarmy, změny podsvětlení, neony,xenony, Upgrade vozů do vyžších výbav autohifi - profi i levné. PRAHA - RADOTÍN 777 21 30 21
- Reklama
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chipování motoru 2,2 DTH s novým čerpadlem PSG16
Ahoj,
ja jsem si to asi minulej rok zjistoval taky a jde to...ale musis si pripravit vice nez 20000CZK....po garazich ti to nikdo neudela a to sem byl i u bitpoweraku v Jesenikach...
pokud se pletu tak me opravte...treba se za ten rok neco zmenilo
ja jsem si to asi minulej rok zjistoval taky a jde to...ale musis si pripravit vice nez 20000CZK....po garazich ti to nikdo neudela a to sem byl i u bitpoweraku v Jesenikach...
pokud se pletu tak me opravte...treba se za ten rok neco zmenilo
-
- Kontaktovat uživatele:
A za těch 20 to dělal kdo aspoň bych jim zavolal a zeptal se proč je to tak složité.
Jinak nenapadá vás někoho jak zvýšit výkon jinak ? Nějaký ty power boxy či tak něco ?
Já totiž nemám tenhle motor na Astře kde je asi silnej jako blázen, ale na Fronteře a tam je to poněkud slabota na auto 1,8 tuny.
Taky je zajímavý že u Frontery má jen 88 kW a u Astry tuším 95 Kw.. jak toho ais dosáhly když je tam stejný motor stejný turbo stejný čerpadlo...
Asi si budu muset koupit Hummera s 260 KW
Jinak nenapadá vás někoho jak zvýšit výkon jinak ? Nějaký ty power boxy či tak něco ?
Já totiž nemám tenhle motor na Astře kde je asi silnej jako blázen, ale na Fronteře a tam je to poněkud slabota na auto 1,8 tuny.
Taky je zajímavý že u Frontery má jen 88 kW a u Astry tuším 95 Kw.. jak toho ais dosáhly když je tam stejný motor stejný turbo stejný čerpadlo...
Asi si budu muset koupit Hummera s 260 KW
AUTOELEKTRIKA - AUTO HIFI Veškeré elektronické úpravy OPEL ŠKODA diagnostika, doplnění pal. počítačů, tempomatů, Orig. Alarmy, GSM Alarmy, změny podsvětlení, neony,xenony, Upgrade vozů do vyžších výbav autohifi - profi i levné. PRAHA - RADOTÍN 777 21 30 21
Turbo není stejný.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]