Zdravim Vas a chci pozadat o radu.
Mam dovezenou Astru z Nemecka, kody mi k ni nedali, tak jsem si je nechala zjistit u Opela. Ale mam problem s vlozenim kodu.
Stale na displeji sviti napis SAFE, postupovala jsem podle navodu - zapnout zapalovani a stisknout AS tlacitko a spustit radio a stale drzet AS tlacitko asi 3s ... pocet zbyvajicich pokusu se mi nezobrazil asi po 20s... ani nepipl potvrzovaci ton, nic... takto jsem auto nechala stat... AS jsem pustila a nechala v tomto stavu cca 3h ale pak jsem zjistila, ze se radio automaticky vyplo.
Takze mam problem, ze nevim, jak dostat radio do stavu, kdy mohu ten code vlozit.
Pokud vite nekdo, jak na to, dejte mi, prosim vedet. Nikde jsem takovyhle problem nenasla a mj. netusim, kolik pokusu mi zbyva (kolikrat se tam predemnou nekdo snazil kod zadat).
Predem diky.
Andy
odblokování VDO CDR 500
- Reklama
oni ti zjistí jenom kod radia který se tam namontovalo ve výrobě, tzn estli tam už je jiný tak ti je kod k hovnuTOMHAJ píše:bych zajel do Opla a at ti to zadaj oni...(Ale delas to dobre!) Urcite jsi za zjisteni zaplatila pekny peniz a tak bych jim rek,jestli ti vubec dali dobry kod,at si to jdou zkusit atd atd......nech to proste na nich,kazdopadne,tam muze byt jiste i neco jineho
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak uz mi radio hraje - kod od Opela byl OK.
Problem byl jinde, nez v radiu. Nekde jsem cetla, ze mel nekdo problem, ze mu radio nehralo hned po zapnuti zapalovani a problem byl nekde v kontaktu v tom zapalovani mezi zapalovanim a radiem - nevim presne v cem to je, ale zkusila jsem to, ze jsem v zapalovani ten klicek vic pritlacila - pak se radio zaplo hned automaticky... a AS+zapnuti - ozval se potvrzovaci ton a mela jsem 10 pokusu (nastesti - protoze jsem celou dobu musela tlacit na ten klicek v zapalovani, kdyz jsem jen trochu polevila, tak se mi radio vyplo).
Takze radio ted hraje, ale musim ho poustet rucne a vypinat take (ale to neresim, predtim jsem mela Corsu a tam to bylo take tak).
Tak diky za rady
Problem byl jinde, nez v radiu. Nekde jsem cetla, ze mel nekdo problem, ze mu radio nehralo hned po zapnuti zapalovani a problem byl nekde v kontaktu v tom zapalovani mezi zapalovanim a radiem - nevim presne v cem to je, ale zkusila jsem to, ze jsem v zapalovani ten klicek vic pritlacila - pak se radio zaplo hned automaticky... a AS+zapnuti - ozval se potvrzovaci ton a mela jsem 10 pokusu (nastesti - protoze jsem celou dobu musela tlacit na ten klicek v zapalovani, kdyz jsem jen trochu polevila, tak se mi radio vyplo).
Takze radio ted hraje, ale musim ho poustet rucne a vypinat take (ale to neresim, predtim jsem mela Corsu a tam to bylo take tak).
Tak diky za rady