akce motoristum sleva na veškeré práce 15 %
zdravím neojedinělá akce pro klubáky pozor !
provádím veškeré karosářské,mechanické a lakirnické práce vše za smluvní ceny pro klubáky 15 % sleva na veškeré služby pro více informací www.autazeu.ic.cz 605249431 s pozdravem Adam Blažek
- Reklama
Re: akce motoristum sleva na veškeré práce 15 %
Buď jsem slepý, nebo se nedá vyčíst z těch stránek, kde sídlíte... Potřeboval bych převařit držáky na předních světlometech a asi i zavařit prasklý zadní nárazník 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Re: zdravím neojedinělá akce pro klubáky pozor !
Zdar,
nevim, jestli tvoje sluzby vyuziju, ale na webu mas nejake chyby:
1. Zprostredkovani a Zprostredkovatelska cinnost se pise se Z
2. Kdyz v menu kliknes/otevres Kontakt, stranka se sice zobrazi, ale z menu zmizi polozka "Moto servis".
2.1. Kdyz po zobrazeni stranky kontaktu kliknes na "Poslat nabidku", zobrazi se ti "Error 404 - Soubor nenalezen nebo stránka neexistuje.", ale jinak ti to normalne funguje otevre se okno e-mail klientu pro poslani mailu...
3. Podtrzenim nadpisu MENU: uplne normalne mates navstevniky stranek, protoze to pak pusobi jako odkaz, ikdyz neni.
4. Dalsim "divnym" detailem jsou ruzne velka prvni pismena v Menu.
Jo a sorrac, ze ti tady hned kritizuju web, u me je hledani chyb profesionalni deformaci. Kdyz je proste vidim, nemuzu si pomoct...
nevim, jestli tvoje sluzby vyuziju, ale na webu mas nejake chyby:

1. Zprostredkovani a Zprostredkovatelska cinnost se pise se Z
2. Kdyz v menu kliknes/otevres Kontakt, stranka se sice zobrazi, ale z menu zmizi polozka "Moto servis".
2.1. Kdyz po zobrazeni stranky kontaktu kliknes na "Poslat nabidku", zobrazi se ti "Error 404 - Soubor nenalezen nebo stránka neexistuje.", ale jinak ti to normalne funguje otevre se okno e-mail klientu pro poslani mailu...
3. Podtrzenim nadpisu MENU: uplne normalne mates navstevniky stranek, protoze to pak pusobi jako odkaz, ikdyz neni.

4. Dalsim "divnym" detailem jsou ruzne velka prvni pismena v Menu.

Jo a sorrac, ze ti tady hned kritizuju web, u me je hledani chyb profesionalni deformaci. Kdyz je proste vidim, nemuzu si pomoct...

Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
jasně jsem z ostravy marianské hory když budeš chtít přijet zavolej 605249431 a domluvíme se kdy přesně kouknem nato nacením ti to
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: zdravím neojedinělá akce pro klubáky pozor !
ono těch pravopisných chyb je tam povícero (katalizátor, vykoúpíme, . . . ) ale co mi tam hlavně chybí, je nějaká adresa, je sice hezké, že je na webu uveden moravskoslezský kraj, ale to je hodně široký pojem, nebo jezdíte se vším náčiním přímo k zákazníkovi? A v tomhle odkazu je pravopisných chyb až hrůza
Nejsem učitel
ani nehci vyrypovat, ale když se na stránky podívám jako případný zákazník, tak mě osobně spíš odradí . . .
edit: obě vlákna sloučena do jednoho
Kód: Vybrat vše
Sprostředkovatelská činost
potřebujete koupit nemovitost nebo prodat vaší nemovitost,zlikvidovat pozustalosti,koupit nové auto,hledáte schopnou zámečnickou dílnu no at už sháníte cokoli, a chcete abychom vám zařidily veškeré formality vyřídly,nejlepší moznou cenu vám domluvily,dohledli na provedení vaší zakázky například stavby nebo koupě domu opravu nebo nákup auta a jiných věcí movitých i nemovitých zadejte nám vaš požadavek a my ho zrealizujem a ušetříme vám čas i peníze.

edit: obě vlákna sloučena do jednoho
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- denny
- Kontaktovat uživatele:
A taky až tak "ojedinělá" nabídka to snad taky nebude. 

No já jsem sice z Ostravy, ale taková nabídka
, stránky mi připadají s jedním kontaktem jako brouk pytlík,práce všeho druhu
Nic ve zlém ,ale asi bych se spíš obrátil na někoho s uzším zaměřením
A i když Dennyho osobně ještě neznám, dal bych mu určitě přednost
A RomanoviK samo taky 

Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Antireklama
Heh, sorry ale fakt. Patřím mezi ty, co dají na design stránek, formulaci tvarosloví apod. a to, na co jsi tu dal odkaz je fakt hodně pod úrovní přinejmenším solidně vypadajících stránek. Vrhá to celé díky chybám a nedodělání negativní stín na tvou práci...

Heh, sorry ale fakt. Patřím mezi ty, co dají na design stránek, formulaci tvarosloví apod. a to, na co jsi tu dal odkaz je fakt hodně pod úrovní přinejmenším solidně vypadajících stránek. Vrhá to celé díky chybám a nedodělání negativní stín na tvou práci...
END
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Můžu vědět odkať z Mariánek jsi ? Jaká ulice ? nebo kde bych tě našel ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
čau čau jssem z ostravy marianských hor ulice herbenova ale pro lepší domluvu volejte 605249431 a domluvíme se kdy mužete přijet s pozdravem Adam Blažek