Lakovani
- Reklama
Re: Lakovani
Perseus píše:Kde si nechavate lakovat dily a auta nekde kolem Plzně. Pomer cena/vykon ;p

- Perseus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lakovani
Pres to prejizdim kazdej den :p Bydlim 12 km od toho. Zkusim to tam, dam ti pak vedet.pepca píše:Perseus píše:Kde si nechavate lakovat dily a auta nekde kolem Plzně. Pomer cena/vykon ;pjá též potřeboval poradit,jsem z tachovska a dostal jsem doporučení na nějakou lakýrnickou dílnu ve Vejprnicích,prý má poutač někde u silnice,lidi ho znají,prý je levnej a dobrej,měl jsem odbočit v Křimicích na Vejprnice a nejde to nevidět,já tam ale stejně nemusel,tak jestli to máš vlastně kousek,tak to omrkni.
Vyborne strika v Aspekte na Rokycansky
Ten lakyra co tam strika me delal doma moji starou Astru a fakt se mu to podarilo jeste mozna lip nez v lakovne.
Toho muzu jenom doporucit
A nebo pak pan Jabornicky v Plasich
Taky umi velmi pekne strikat
Ten lakyra co tam strika me delal doma moji starou Astru a fakt se mu to podarilo jeste mozna lip nez v lakovne.
Toho muzu jenom doporucit
A nebo pak pan Jabornicky v Plasich
Taky umi velmi pekne strikat

BMW E36 323 Touring
Savage 25
Xray T2 - Subaru Impresa / Dodge Stratus 3
Tamiya TB01 Rally - Mitsubishi Lancer EVO VII
Xray M18 - Mazda 6
Savage 25
Xray T2 - Subaru Impresa / Dodge Stratus 3
Tamiya TB01 Rally - Mitsubishi Lancer EVO VII
Xray M18 - Mazda 6
- Princ William
já jsem ji zase měl stříkat u pana Kašpara v Plzni viz foto. tel ani aderesu si teď nepamatuju. výsledek je vidět na mém autě. stříkaný pravý bok a celej předek. barva sedí kvalita dobrá a cena přijatelná. musíš se s ním domluvit co chceš cenu tě řekne sám.

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
- Princ William
pokud vim tak tam strikaj primo pro VSP auto (tedy pro plzenskej mercedes - benz)Perseus píše:Ne je to u tech autobazaru mezi vejprnicema a skvrnany.

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
A odkud jsi?obadal.rada píše:já dělám airbrush a jsem lakýrník , jaké díly by jste chtěli nastříkat???]

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele: