Debica
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Debica
Zdravím chtěl bych znát váš názor na pneu Debica obecně vyplatí se kupovat tyto gumy nebo je lepší si trošku připlatit? Díky za názory
- Reklama
Re: Debica
no hodně záleží jakym stylem a kolik toho najezdíš, myslim že debica je to uplně nejlevnější co se snad dá koupit a tomu taky budou odpovídat, já osobně volim vždy něco ze středu kvalitativní a cenový nabídkyMichal Kus píše:Zdravím chtěl bych znát váš názor na pneu Debica obecně vyplatí se kupovat tyto gumy nebo je lepší si trošku připlatit? Díky za názory
jinak pokud myslíš zimní gumy a chceš něco levnějšího tak na to kolik stojej jsou chválený savy eskimo
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Debicu bych vazne radeji nebral, pokud ti jde o cenu tak se poohlidni po nejakym i-shopu (www.pneunet.cz) tam koupis za cenu Debicy v marketu slusnejsi gumy(Barum ,Fulda,Matador,BF Goodrich atd.)
Jinak souhlas s Vojtou , ja mam na zimu Sava Eskimo S3 (185/60/14)a jsem naprosto spokojen. Na leto jsem obul Michelin Energy(195/65/15) a musim rict ze super. Zda se mi ze na mokru sedej lip jak na suchu
Jinak souhlas s Vojtou , ja mam na zimu Sava Eskimo S3 (185/60/14)a jsem naprosto spokojen. Na leto jsem obul Michelin Energy(195/65/15) a musim rict ze super. Zda se mi ze na mokru sedej lip jak na suchu
X16XEL 98 caravan
modre podsvetleni
automat.svetla,cyklovac steracu (AEV)
modre podsvetleni
automat.svetla,cyklovac steracu (AEV)
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Díky za názory já osobně bych chtěl asi Dunlop Wintersport 3D, Goodyear Ultra Grip 7 nebo Pirelli 190 Snovcontrol ale na ty Debica sem dostal zajímavou nabídku co se týče ceny jinak co se týče jízdních vlastností taky jim moc nevěřím jen mě zajímalo jestli je někdo měl a má snimi třeba dobré skušenosti.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pneu
Pánové sice nechci Debica nějak vyyhvalovat, ale otec na nich jezdí (teda nepřezul a má stále zimu) a na to že v těch vedrech jezdí na zimních, tak si na ně nemůže stěžovat.
A to nejezdí málo, každý druhý týden Gdańsk a zpět. Mimochodem jeho Express má už na tacháči 616 000 km a to ho kupoval novýho v roce 96.
A to nejezdí málo, každý druhý týden Gdańsk a zpět. Mimochodem jeho Express má už na tacháči 616 000 km a to ho kupoval novýho v roce 96.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Re: Pneu
To ale z toho Gdaňsku přijel na slickách ne?Lukas G. píše:Pánové sice nechci Debica nějak vyyhvalovat, ale otec na nich jezdí (teda nepřezul a má stále zimu) a na to že v těch vedrech jezdí na zimních, tak si na ně nemůže stěžovat.
Astra G coupe Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsou v poho.wlcak píše:To ale z toho Gdaňsku přijel na slickách ne?Lukas G. píše:Pánové sice nechci Debica nějak vyyhvalovat, ale otec na nich jezdí (teda nepřezul a má stále zimu) a na to že v těch vedrech jezdí na zimních, tak si na ně nemůže stěžovat.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
upřímně,vyjímka a velký zázrak,vím co vydržely,tedy nevydržely na našich služebních vozech,no ale holt rozhodovala cenaLukas G. píše:Jsou v poho.wlcak píše:To ale z toho Gdaňsku přijel na slickách ne?Lukas G. píše:Pánové sice nechci Debica nějak vyyhvalovat, ale otec na nich jezdí (teda nepřezul a má stále zimu) a na to že v těch vedrech jezdí na zimních, tak si na ně nemůže stěžovat.