PARKOVACÍ SENZOR
PARKOVACÍ SENZOR
Montoval už niekto do svojej ASTRY parkovacie senzory? Chcem sa do toho pustiť, len neviem kadiaľ by bolo najlepšie pretiahnuť káble k palubovke.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Reklama
Re: PARKOVACÍ SENZOR
mám pocit,že to má Zdeněk Lbc,ale nejsem si jistýSršeň píše:Montoval už niekto do svojej ASTRY parkovacie senzory? Chcem sa do toho pustiť, len neviem kadiaľ by bolo najlepšie pretiahnuť káble k palubovke.
delam to ted na zafire, nevim mozna to ma astra podobne, jako ma zafira.
V kufru jak je misto pro hever a klic na kola tak tam jsou dve zaslepky, tak do jedne jsem udelal diru, protahl kabely, zalepil silikonem a zaroven tam umistil i jednotku, dopredu uz vedu jen jeden kabel pro displej, a ten pujde kolem leve strany kde jsou vedeny vsechny ostatni,jeste kdyz budes vrtat senzory, tak aspon zafira ma v horni casti narazniku zeleznou vyztuhu,tak si bud priprav poradne naradi a nebo to dej o kousek niz.
V kufru jak je misto pro hever a klic na kola tak tam jsou dve zaslepky, tak do jedne jsem udelal diru, protahl kabely, zalepil silikonem a zaroven tam umistil i jednotku, dopredu uz vedu jen jeden kabel pro displej, a ten pujde kolem leve strany kde jsou vedeny vsechny ostatni,jeste kdyz budes vrtat senzory, tak aspon zafira ma v horni casti narazniku zeleznou vyztuhu,tak si bud priprav poradne naradi a nebo to dej o kousek niz.
Zafira 2,0 DTi Elegance, tempomat, klima, 4x airbag, El okna, Alarm s dalkovym startem, CB radio FOTO
A akú značku senzorov si montoval?Krenstik píše:delam to ted na zafire, nevim mozna to ma astra podobne, jako ma zafira.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Zdeněk Lbc
Re: PARKOVACÍ SENZOR
Mrkni na tuning - parkovací asistent, tam jsme o tom už psali.Sršeň píše:Montoval už niekto do svojej ASTRY parkovacie senzory? Chcem sa do toho pustiť, len neviem kadiaľ by bolo najlepšie pretiahnuť káble k palubovke.