Kolik narvete do Astry paliva?
Kolik narvete do Astry paliva?
Ahoj vsichni! Tak se vam priznam, ze jakmile zacalo leto, tak do nadrze narvu o par litru vic nez v zime - jasny, je vedro, tak se tam toho vejde vic!! Ale jednou se mi do my Astry 1.6 16V povedlo natankovat neco pres 48 litru, cemuz jsem nemohl uverit, ale pak jsem to sel zacvaknout k pokladne a hned jsem veril. Tankuju na Schellu za 31,70,- a kdyz davam z uuplne prazdny do uuuplne plny, tak zacvakam kolem 1500,-.
Jak jste na tom vy?
Jak jste na tom vy?
- Reklama
Re: Kolik narvete do Astry paliva?
Ahoj nádrž G na benal je 52L tak toho si tam moc nenarvalKaPi píše:Ahoj vsichni! Tak se vam priznam, ze jakmile zacalo leto, tak do nadrze narvu o par litru vic nez v zime - jasny, je vedro, tak se tam toho vejde vic!! Ale jednou se mi do my Astry 1.6 16V povedlo natankovat neco pres 48 litru, cemuz jsem nemohl uverit, ale pak jsem to sel zacvaknout k pokladne a hned jsem veril. Tankuju na Schellu za 31,70,- a kdyz davam z uuplne prazdny do uuuplne plny, tak zacvakam kolem 1500,-.
Jak jste na tom vy?
Hééééj, tak to mas ale vazne pravdu!! Sakra, tak tohle mi poradne nikdy nevrtalo hlavou, ale je to 100% pravda!! A ja si vzdycky rikam, proc po natankovani plny nadrze se mi ty skodovky 120 a 105 tak tezko predjizdeji!!Mike píše:nikdy nejezdim s plnou, pac je pak kara hrozne tezka a vsichni mi ujizdej...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no to mi nerikej kdyz tam mas 20L ze to bude zrat vic nez kdyz tam mas 10L a pojedes stale stejne????Mike píše:BTW ...palti take, ze cim vice benzinu (nebo neceho jinyho) v nadrzi, tim vetsi spotreba...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele: