Zafira - Nový lak

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
JoeL
Kontaktovat uživatele:

Zafira - Nový lak

Příspěvek od JoeL » 19 bře 2009, 12:03

Nechávali jste si přestříkat Zafiru? Zajímá mě, na kolik ta sranda vyjde... mám to už docela poškrábané (blbci na parkovištích u marketů, větve, štěrk...apod)...zajímá mě konkrétně černá barva. Teď mám tmavě šedou metalízu..a metalíza se mi ani moc nelíbí.
Kdyby jste teda někdo věděli přibližnou cenu, popřípadě mi doporučili lakovnu někde ve Zlínském kraji, budu moc rád za jakékoli info 8)
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz

Reklama

brhy
Kontaktovat uživatele:

Re: Zafira - Nový lak

Příspěvek od brhy » 19 bře 2009, 12:05

joelproduction píše:Nechávali jste si přestříkat Zafiru? Zajímá mě, na kolik ta sranda vyjde... mám to už docela poškrábané (blbci na parkovištích u marketů, větve, štěrk...apod)...zajímá mě konkrétně černá barva. Teď mám tmavě šedou metalízu..a metalíza se mi ani moc nelíbí.
Kdyby jste teda někdo věděli přibližnou cenu, popřípadě mi doporučili lakovnu někde ve Zlínském kraji, budu moc rád za jakékoli info 8)

kebyze byvas na SVK okolie BA tak ti doporucim ale takto nie cena moze byt cca 50.000 SK aj s farbou mne to robi za 40.000 2 farby a plno roboty s git a brusenim

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 19 bře 2009, 12:07

Nez novy lak to uz bude jednodussi auto prodat a priplatit pade a mas novejsi model s lepsim lakem :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

JoeL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeL » 19 bře 2009, 12:14

No v takovém případě asi jo :D Pade za to nedám... Třeba se tu najde někdo, kdo to udělá levněji :D
www.Hasic.net
www.dopravak.cz

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 19 bře 2009, 12:17

joelproduction píše:No v takovém případě asi jo :D Pade za to nedám... Třeba se tu najde někdo, kdo to udělá levněji :D
no nevim levneji ked si kupis farbu aj lak aj vsetko okolo toho sam ti to nastriekam aj ja :D
dobry lakernik si vypyta mas istotu ze ti to nesleze a nezacne odlupovat a ze ne na kazdom centimetre stvorcovom 2 zrnka prachu :)

new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name » 19 bře 2009, 12:22

a co nechat lak jen rozleštit :wink:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek

JoeL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeL » 19 bře 2009, 12:25

S tím zkušenost nemám...pomůže to?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz

new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name » 19 bře 2009, 12:30

nezkoušel jsem, říkal mi o tom Jocker :wink: a zdá se že ano, zkus pokecat s ním 8) a cenou seš na tom asi 10x míň jak novej lak :D
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 19 bře 2009, 12:32

S tím lakováním si to ještě dost rozmysli... Také mám ne zrovna nejlépe zachovalý lak ( i z stejných důvodu, jak si psal, ale to má každý, kdo jezdí na nákupy :wink: ) a znám i dost lidí, co by udělali celolak levně... Nicméně cena také odpovídá kvalitě :( A když bych viděl hned po pár dnech první škrábanec na novém laku, tak bych byl dost na***ný :wink: Teď když příjdu k Astře a uvidím další menší škrábanec, tak si akorát tak řeknu ACHJO, MĚ Z TOHO JEBNE :roll:

Být Tebou, tak bych volil raději to rozleštění laku, pokud je už zašlejší... Já jsem kdysi použil na malé škrábance kdysi leštěnku TURTLE WAX COLOR MAGIC :arrow: Lak byl skoro jako nový, i velmi hladký ( příjemný na dotek, až jsem si na něm chtěl ustlat :lol: ) a malé škrábance zmizely... Bohužel mělo to i svůj protiklad a to, že hlubší škrábance byly mnohem více vidět a to co se nepovedlo předešlému majiteli perfektně přelakovat ( u mě kapota ), tak po této leštěnce bylo vidět jakým způsobem lakoval tu kapotu ( směr lakování a kde byla jaká vrstva :roll: ) :mrgreen:
Letos na doporučení jednoho člena zkusím jinou leštěnku, s kterou bude sice práce na 3 dny, ale výsledek by měl být mnohem přijatelnější, jako v jeho případě :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

JoeL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeL » 19 bře 2009, 12:37

kdybych aspoň sehnal kus toho laku, nějakou korekční tyčinku nebo něco :D ...... Škrábance nejsou veliké, ale na některých místech..hlavně předek, má dírky v laku po kamínkách cca 1-2mm velíké.. :cry: :cry: :cry:
www.Hasic.net
www.dopravak.cz

new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name » 19 bře 2009, 12:39

popátrej po rozleštění a pokud ti to vadí, prodej a nelakuj 8)
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 19 bře 2009, 12:45

lakovou tužku si objednej v oplu podle kodu barvy asi za 200
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 19 bře 2009, 12:50

skoda ze sa nedala rozlestit cierna farba na bielu :mrgreen: podla mna rozlestit to som nevidel este ako sa robi ale ked chces zakryt tie skrabanceky tak sa pryklanam k tej retusovacej tycinke

MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAX - CZ » 19 bře 2009, 13:14

Výborná karosárna s lakovnou v Kroměříži, ale počítej že 20000,- na nový lak nebude stačit. Levně = většinou nekvalitně. Pokud nemáš rýhy hluboko "až do masa" tak nechal přebrousit lat jak radili kolegové výše. To tě vyjde cca na nějaký 2.000,-. Odstraní to prakticky všechno co není až kov.
Navíc dneska existujou leštěnky v barvě karoserie. Já dostal takovou na Vánoce od Sonaxu, je tam i přibalená tužka (vypadá to jako voskovka) v barvě na vyplnění rýh. Zkusil bych nejdřív toto.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005

https://www.automilacek.cz

tesario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesario » 19 bře 2009, 13:23

Já mám domluvený lakování od známýho - zrcátko nalakuje zadarmo (prý to je malá plocha) a přední nárazník prý max. za tisícovku, takže není co řešit :)

AstraMan: já koupil tohle, ale rozlěšťovat budu až bude přijatelný počasí. Je to skoro to stejný co použil Avantgarde

Odpovědět