Už to tu bylo v sekci vyměním a je to loknuté,stěžovali jsme si na pocení čirých bočních blinkrů a smáli jste se mi,že jsem do nic vrtal ventilační dirku a stále se potí,včera jsem se nas.al,vyndal blinkry a řešili jsme to s kolegou,ucpal jsem dirky a do otvoru na žárovku jsem fuknul,a utíkalo to kolem toho čirého sklíčka a chrom plastu!Vzal jsem kobercák,pekně v tom spoji jsem obřízl to pěnové těsněníčko,co vlastně tlumí otřesy a chrání lak proti oděru,vzal jsem čirý silikon,pěkně na prst nanesl a objel jsem celý ten blinkr v místě spoje ze zádu!Taky jsem jako první vyfoukal kompresorem ty kapky a vysušil vlhkost!Pak jsem přišel k astře,a ta gumička co je na patici žárvoky,co vlastně těsní blinkkr ze zádu,byla už trochu vymačkaná,tak jsem jí očistil(čínani taky asi udělali blbou rozteč těch kolejniček pro zámečky na patici a moc dobře to netěsnilo)zasunul patici do blinkru a spoj kde byla gumička objel pěkně koldokola taky silikonem a nacvakl blinkr,práce na 30min v pohodičce!Včera pršelo večer,je vlhko,dnes prší a blinkry jsou stále krásně suché i s větracíma dírkama