Diagnostika a úprava km pomoci Tech2 ve Frýdku a okolí
Diagnostika a úprava km pomoci Tech2 ve Frýdku a okolí
Nabízím kompletní diagnostiku všech Oplu do roku 2004.Čtení závad,mazání závad,úprava stavu tachometru aj...Jsem z Frýdku-Místku.Cena dohodou.
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diagnostika a úprava km pomoci Tech2 ve Frýdku a okolí
No tak to je gool, Dj.radime nezlob se na mne prosím, já to nemyslím špatně, ale Vypadá to dost divně když tady nabízíš na prodej každou chvíli auto a zaroven úpravu počtu kilometrů!! Ve mně to teda vzbuzuje dost nedůvěru, je mi jasné že stáčí téměř každý a auto se dnes nedá posuzovat podle toho kolik km má na tachometru.
Ale toto je na mne trochu moc a myslím že nejen na mne, ale jiní se budou bát to tu napsat. A mi to nejspíš taky moderátoři brzo smáznou ale tento svůj názor vyjádřit musím.
Ale toto je na mne trochu moc a myslím že nejen na mne, ale jiní se budou bát to tu napsat. A mi to nejspíš taky moderátoři brzo smáznou ale tento svůj názor vyjádřit musím.
Nedělám nelegální úpravu tachometru,ale když se někomu tachometr pokazí a koupí si jiný,tak tam svůj původní stav km nějak dostat musí nebo by aspon měl...Kdo mě zná,tak ví,jak moje auta vypadají vzhledově a technicky... 

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
já neříkam ani půl slova proti tvým autům, neviděl jsem živě nemůžu soudit(na obrazcích vypadají mooc hezky). Jen říkám že to nebudí moc důvěru tot vše.