ODKODOVANIE CDR 500
ODKODOVANIE CDR 500
zdravim vsetkych mam jeden problem a snad mi niekto bude vediet poradit. Pri cisteni motora som odpojil bateriu a samo ze radio v cudu. zo zadu boli fixov napisane nejake stvorciferne cisla-2 tak som ich vyskusal, jedno 2x jedno raz a nic, neboli to kody, tak som si cez net zistil svoj kod za 14 eur. cely happy som ho isiel vyskusat ALE nenaskocilo mi tam
7_ _ _ _ ale 7 safe nevie mi niekto poradit preco?
7_ _ _ _ ale 7 safe nevie mi niekto poradit preco?
- Reklama
Manli,to znamená,abych taky předešel případným problémům,tak až dojde na výměnu baterie,abych připojil ke svorkám nabíječku?abych zajistil přívod proudu po vyndání staré baterie?než tam dám novou,tak by to ta nabíječka měla snad vše udržet při paměti,životě,jak el.okna,tak rádio,centrál a podobně?nebo se bude muset stejně vše naformátovat znova?
- vasekpetr1
Bacha na samotnou nabíječku pověšenou na autě bez baterky! Většinou jsou tyristorové nabíječky bez jakéhokoli filtrování a může se stát, že napěťové špičky tyristorů vystupující z nabíječky budou mít bez filtru takovou velikost, že mohou ublížit elektronice v autě. Baterka totiž působí jako kvalitní filtr, ale bez ní - nevím, nevím.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)