Ztráta klíčů
Ztráta klíčů
Po ztrátě klíčů se asi nesvezu.Mám pouze klíč bez chipu a ten nestartuje.Dá se to nějak řešit kromě originál servisu?Mám Zafiru 2,0DTI 74KW r.v.2001
ZAFIRA 2,0 DTI 74KW ELEGANCE 2001
- Reklama
Re: Ztráta klíčů
Myslim ze sa to tu uz niekde riesilo, skus funkciu HLEDAT tam hore vpravo
Už jsem hledal,ale nic nenašel.Tak doufejme že někdo poradí.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
dá se i za pomocí OPCOMu,
bud TECH2 nebo opcom
bud TECH2 nebo opcom
Opel servis a nebo nějaká kapacita jako RomanK. Odkud jsi?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
a proč si nenecháš za 1500 udělat klíč i s imo čipem v oplu? samozřejmě bys měl mít ještě carpass jinak to bude ještě plus cca 600-1000 kč
dálku do klíče mam na prodej (pokud nemáš origo alarm) za 600 (v oplu asi 1500kč)
dálku do klíče mam na prodej (pokud nemáš origo alarm) za 600 (v oplu asi 1500kč)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
UF už je mam našel jsem je na sušáku v kalhotech a zdá se že funguje i dálka.jinak moc děkuji za ochotu.Zítra koupim řetěz a dam to na něj
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Raději si nech udělat náhradní klíč.Nemusí být nutně s dálkou.Stačí dle profilu key code s čipem dle security code.Jako rezerva stačí!!!Jinak někde v zahraničí by to mohlo být pro tebe dost fin.neúnosné hlavně,když všichni vidí cizince,který musí odjet domůkoubecek píše: UF už je mam našel jsem je na sušáku v kalhotech a zdá se že funguje i dálka.jinak moc děkuji za ochotu.Zítra koupim řetěz a dam to na něj
Tak i já mám podobný dotaz. Mám jeden klíč od své astry na DO, na autě dva zámky, jeden do kufru, ten je ok a jeden u řidiče a v něm je něco zalomeného, takže bych potřeboval klíč na DO. Nějaký napad?
Carpass mám, takže vím, že můžu jít do oplu a myslím, že za cca 3000 budu mít novej klíč, ale to je dost peněž.
Carpass mám, takže vím, že můžu jít do oplu a myslím, že za cca 3000 budu mít novej klíč, ale to je dost peněž.
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Další možnost je vzít klíč bez dálky.Dálku koupit na vraku a připrogramovat.Ale moc to nedoporučuju.Rejhy píše:Tak i já mám podobný dotaz. Mám jeden klíč od své astry na DO, na autě dva zámky, jeden do kufru, ten je ok a jeden u řidiče a v něm je něco zalomeného, takže bych potřeboval klíč na DO. Nějaký napad?
mam použitou dálku funkční, pěknou, rv 2004 za 600 kč
Takže jestli to dobře chápu, tak si můžu koupit origo klíč s imem v oplu za 1500, pak od vojty dálkáč za 600 plus cca 100 poštovný a pak mi to někdo třeba za 200 naprogramuje, takže jsem na 2400 a hodně zařizování okolo.
Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
no nemysli si že ti v oplu ten novej klíč+dálku naprogramujou zadarmo počítej dálka+klíč+programování = 3500