POLOHA OTVÁRANIA DVERÍ
POLOHA OTVÁRANIA DVERÍ
Včera pri otváraní astričky mi niečo zarachotilo vo dverách. Zistil som že sa nedajú dvere pri otváraní polohavať. Dá sa s tým niečo urobiť? A ako by som sa k tomu dostal ? Vo dverách nie su žiadne skrutky na tapacírum, alebo to treba iba podpáčiť? Dík za rady
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Reklama
Abych předešel rejpavým poznámkáchm některých členů,posílám na SZ.....
Snad ti to pomůže,kryt madla dveří je jenom naklapnutý.
Snad ti to pomůže,kryt madla dveří je jenom naklapnutý.
Naposledy upravil(a) mig dne 04 črc 2006, 09:07, celkem upraveno 1 x.
Astra G 2.0 DI => Vectra C 2.0 DTI
Otevírání dveří
Ahoj, chci se zeptat jak to u dopadlo s tema dverma. Ja jsem nemel problem s oddelaním tapecira, ale problem je jak se dostat k tem kolejnickam od tahla. Silene me to drhne a zadne promazani nepomaha. Takze potrebuju vymenit ty kolejnicky, ale nevim jak. Muzete nekdo poradit? Pripadne kdo ma podobnou zkusenost (kolik stoji ty kolejnicky a jestli se daji koupit jen u Opla). Moc dik za vase nazory.
J.
J.
Re: Otevírání dveří
Notak kdo pomuze??jira píše:Ahoj, chci se zeptat jak to u dopadlo s tema dverma. Ja jsem nemel problem s oddelaním tapecira, ale problem je jak se dostat k tem kolejnickam od tahla. Silene me to drhne a zadne promazani nepomaha. Takze potrebuju vymenit ty kolejnicky, ale nevim jak. Muzete nekdo poradit? Pripadne kdo ma podobnou zkusenost (kolik stoji ty kolejnicky a jestli se daji koupit jen u Opla). Moc dik za vase nazory.
J.
Re: Otevírání dveří
Uz to mam a ani to nebolelo.jira píše:Notak kdo pomuze??jira píše:Ahoj, chci se zeptat jak to u dopadlo s tema dverma. Ja jsem nemel problem s oddelaním tapecira, ale problem je jak se dostat k tem kolejnickam od tahla. Silene me to drhne a zadne promazani nepomaha. Takze potrebuju vymenit ty kolejnicky, ale nevim jak. Muzete nekdo poradit? Pripadne kdo ma podobnou zkusenost (kolik stoji ty kolejnicky a jestli se daji koupit jen u Opla). Moc dik za vase nazory.
J.
NO moc resit se to neda:-( teda pokud nechces koupit novy omezovac (original v oplu neco kolem 900).radekRB píše:Zdarec taky mi docela drhnou ty tahla na dveře když otviram . Jak jsi to vyřešil? Dik
Jedine co jsem s tim mohl delat bylo rozdelat dvere a odsroubovat ten omezovac. Na nem jsou dva valecky (no jakoze kluzne loziska - jako kluzna cast je nejspis mosazna vlozka) a ta vlozka je totalne vydrhnuta. Takze nezbyva nez poradnevycistit a maznout vazelinou. Je to sice o neco lepsi, ale stale nic moc. Zatim me najeke levne nahradni reseni nejak nenapadlo. Takze pokud budes mit neco lepsiho taky uvitam.....