Spotřeba oleje
Spotřeba oleje
Ahoj!
Chci se zeptat na spotřebu oleje u vašich Astřiček? Zjistil jsem, že mi celkem papá nebo mi někde lehce uniká olej
Diky!
KING
Chci se zeptat na spotřebu oleje u vašich Astřiček? Zjistil jsem, že mi celkem papá nebo mi někde lehce uniká olej
Diky!
KING
- Reklama
spotreba
X16XE bol tusim strasny papkac oleja, ale napr. 1l na 1000km je daka norma
moj Z14XE zacal teraz po 3 a pol rokoch dako jest olej a BC mi to stale vypisuje - ale to mam vzdy niekde medzi 3 a 5 palickou ak to skontrolujem.
Ale ak ti to vypisuje BC tak moze byt , ze to cidlo oleja je dost jemne/pokazene. Treba ho vycistit - kontakty, alebo vymontovat;)
moj Z14XE zacal teraz po 3 a pol rokoch dako jest olej a BC mi to stale vypisuje - ale to mam vzdy niekde medzi 3 a 5 palickou ak to skontrolujem.
Ale ak ti to vypisuje BC tak moze byt , ze to cidlo oleja je dost jemne/pokazene. Treba ho vycistit - kontakty, alebo vymontovat;)
Astra G Comfort Z14XE
V nejakej prirucke som cital, ze motory TD spotrebuju 1l oleja na 1000km - mne sa to zda, ze je to vela Esteze to nie je moj pripad
Inak kamarat sa mi stazoval na spotrebu oleja na Zafirke 2,2 TDi. Ze 7l da do motora a dalsich 7l na dolievanie - (od vymeny po vymenu). Neviem ci si robil srandu, ale podla jeho vyrazu v tvari mu do smiechu moc nebolo
Inak kamarat sa mi stazoval na spotrebu oleja na Zafirke 2,2 TDi. Ze 7l da do motora a dalsich 7l na dolievanie - (od vymeny po vymenu). Neviem ci si robil srandu, ale podla jeho vyrazu v tvari mu do smiechu moc nebolo
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
v příručce je napsaný že do 0,7l/1000km je to normáldin píše:V nejakej prirucke som cital, ze motory TD spotrebuju 1l oleja na 1000km - mne sa to zda, ze je to vela Esteze to nie je moj pripad
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
jestli to právě neni tim co tam leješ!Nery píše:Do minulé Astry F 1.7 D Isuzu jsem za 10000 nedoléval ani kapku.I když už měla 175000 km.Teď mám G 1.7 TD a mrcha žere tak kolem těch 0.7/1000 km.Ještě štěstí, že u nás v Paramu maj Trysk Speed za 70 Kč!!!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Co je to za olej za 70 Kč?....toto je na zvazenie...BTW: o takom oleji som v zivote nepocul. Esteze tam nelejes M7AD!!!klubo píše:jestli to právě neni tim co tam leješ!Nery píše:Do minulé Astry F 1.7 D Isuzu jsem za 10000 nedoléval ani kapku.I když už měla 175000 km.Teď mám G 1.7 TD a mrcha žere tak kolem těch 0.7/1000 km.Ještě štěstí, že u nás v Paramu maj Trysk Speed za 70 Kč!!!
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Asi proto Ti to žere 0,7 / 1000 km. Aby se to "nezlepšovalo"!!din píše:klubo píše:jestli to právě neni tim co tam leješ!Nery píše:Do minulé Astry F 1.7 D Isuzu jsem za 10000 nedoléval ani kapku.I když už měla 175000 km.Teď mám G 1.7 TD a mrcha žere tak kolem těch 0.7/1000 km.Ještě štěstí, že u nás v Paramu maj Trysk Speed za 70 Kč!!!