Houpou Otáčky
Houpou Otáčky
Zdravím,
Mám Astru 1,6 16V 98 a už asi rok mi houpou otáčky na volnobeh od 700 do 900 nezávisle na zahřátí motoru i ve vyžších otáčkách to houpe. A tedka sem se rozhodl to řešit, vyčitil sem EGR, klapku vzduchu, palivovej filtr, vzduchovej filtr, svíčky a je to stále to samí. Porádíte někdo? Nebo je tu někdo kdo si chce vydělat? Protože v servise mi vymenej všecko možný a dám za to deset milionu určitě děkuji za radu. jo a ještě sem si vsimnul že mi nějak nepravidelně prdí vejfuk ale to je asi těma otáčkama způsobený že?
Mám Astru 1,6 16V 98 a už asi rok mi houpou otáčky na volnobeh od 700 do 900 nezávisle na zahřátí motoru i ve vyžších otáčkách to houpe. A tedka sem se rozhodl to řešit, vyčitil sem EGR, klapku vzduchu, palivovej filtr, vzduchovej filtr, svíčky a je to stále to samí. Porádíte někdo? Nebo je tu někdo kdo si chce vydělat? Protože v servise mi vymenej všecko možný a dám za to deset milionu určitě děkuji za radu. jo a ještě sem si vsimnul že mi nějak nepravidelně prdí vejfuk ale to je asi těma otáčkama způsobený že?
- Reklama
Re: Houpou Otáčky
To máš motor X16XEL, tam voľnobežné otáčky riadi krokový motorček, skús ešte prečistiť aj ten, vrátane kanálikov v telese klapky.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Super díky za odpověd, taky sem hledal že vyčistim krokáč jenže sem ho nemohl najím měl sem za to že je součátí klapky vzduchu. Akorat nechápu jak si tam psal s těma kanálkama či co? Popiš to prosím přesnějc a kde najdu motorek a jak vypada? Díky moc
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Prosimtě, jestli se nepletu tak je to diskuzní forum a ne hledací forum, ty odkazi cos mi psal sou uplne o necem jinym nez ja hledam. A ja se ptal Arwyho o vysvetlení toho co mi popisoval, jen sem to nejak nepochopil z jeho odpovedi. Takze diky ale hledat nepotrebuju jen si o tom potrebuju napsat s nekym kdo tomu rozumi
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
kolísání otáček je tu milionkrát jen ta lenost to číst
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Alienxx: O čištění klapky a krokáče je toho tady opravdu hromada, Genius ti dal spoustu odkazů, kde se to probírá, tak když už jsi línej hledat, napiš dotaz alespoň do tématu, které už tu je a nezakládej kvůli tomu nový. Až se zaptáš ve správném tématu, rád Ti odpovím!!
Genius: Díky
Tohle LOCK a ani to nebudu slučovat.... Taky jsem línej.....
Genius: Díky
Tohle LOCK a ani to nebudu slučovat.... Taky jsem línej.....
END