NEviem si medzy tymito vybrat, tak poradte ktore by sa hodili najviac podla vas?:))
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Trdlo píše:OZ Superturismo, ale radši Superturismo WRC (ty jsou bílé)
Trdlo,farba je myslim jedno, nastriekat sa daju aj naruzovo
Asi naozaj zaobstaram tie OZ len ktovie, ci niesu nejake OZ aj z "redsimi lucmi"
No já mám vybraný OZ WRC jednak kvůli designu, a i kvůli barvě, na mé bílé to bude vypadat geniálně, ale pořád na ně nějak nezbývá...
Jinak ty superturisma patří mezi málo designů, co jsou nadčasový, už se vyrábí bůhví jak dlouho a furt se líběj...
No já mám vybraný OZ WRC jednak kvůli designu, a i kvůli barvě, na mé bílé to bude vypadat geniálně, ale pořád na ně nějak nezbývá...
Jinak ty superturisma patří mezi málo designů, co jsou nadčasový, už se vyrábí bůhví jak dlouho a furt se líběj...
Jednoznačně superturisma Párkrát jsem je viděla na Géčku a bomba
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Jenže znáš to, 100 Lidí=100 názorů Tím stejně nic nevyřeší, já jsem si taky zkoušel různě přes programy dát jedny vybrané disky na auto a nakonec v skutečnosti to vypadalo jinak
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan píše:Jenže znáš to, 100 Lidí=100 názorů Tím stejně nic nevyřeší, já jsem si taky zkoušel různě přes programy dát jedny vybrané disky na auto a nakonec v skutečnosti to vypadalo jinak
Toto je pravda, v reale to vyzera inak,virtual tuning pomaha utovirt aku taku predstavu len.... tak a je rozhodnute, ked budu financie idem donich len som este rozmyslal, co by to spravilo keby som ich hodil do nejakej tmavej farby.... hm,achjo keby neboly aspon tak drahe budem muset setrit
AstraMan píše:Jenže znáš to, 100 Lidí=100 názorů Tím stejně nic nevyřeší, já jsem si taky zkoušel různě přes programy dát jedny vybrané disky na auto a nakonec v skutečnosti to vypadalo jinak
Toto je pravda, v reale to vyzera inak,virtual tuning pomaha utovirt aku taku predstavu len.... tak a je rozhodnute, ked budu financie idem donich len som este rozmyslal, co by to spravilo keby som ich hodil do nejakej tmavej farby.... hm,achjo keby neboly aspon tak drahe budem muset setrit
Pozor na to , to by som určite riešil iba cez photoshop, kola môžu byť tmavé ale aby to vyzeralo k svetu, tak najvačší priemer musí byť svetlý, lebo to koleso bude vyzerať opticky velké ako plecháč... Je len velmi málo áut a typov kolies ktoré ukážu na aute ked sú cele tmavé... Mohla by to byť zbytočne vyhodená investícia... tu je príklad : klikni
edit by Trdlo: link upraven jako odkaz, ne jen text
me se libjej vsechny navrhy ale chtelo by sme dat fotku tvyho auta
auto delaj kola a tak kdyz mys normlani nak neupravenou astru a tak podle me by tam zadny nesedeli treba ty prvni by se krasne hodili treba na RX7 skyline silvii atd... auta vtomhle tom smeru ty druhy by tam taky sikli a ty treti ty OZtka ty bych rekl ze se hodej na upraveny auto ve stylu WRC asi bych na astru nedal ani jedny
PS: nekde sem koukal na nakou stranku kde si ty kola muzes primo vyzkouset na aute das si tam svoje auto barvu a uz klikas na kola jaky by si tam chtel