zafira, srovnání zadního stěrače do vodorovna
zafira, srovnání zadního stěrače do vodorovna
Ahoj, zadní stěrač nejde srovnat do vodorovna, je pod šroubem zarezlý. Překrývá mi třetí brzdové světlo. Nikdo ho neukradne, ale když s ním chcete hejbat, tak to nejde. Objednal jsem si raménko, stačí to podle Vás? Jak ho odmontovat? Rozříznout podélně fričkou a nasadit nové?
Poraďte, jestli jste už něco takového dělali. Díky a pokud někdo máte v záloze raménko, tak sem s ním.
Poraďte, jestli jste už něco takového dělali. Díky a pokud někdo máte v záloze raménko, tak sem s ním.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Když je něco hodně zarezlé, tak docela úspěšně používám brzdovou kapalinu. Ale musí se při tom dávat pozor na lak. A nebo k mému překvapení funguje i coca cola. Neuvěřitelná kyselina.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Cola fakt dobrej driák, prej je ideální na čištění starejch mincí, aby na tohle nebyla moc silná. Taky pozor ma lakMajesty píše:Když je něco hodně zarezlé, tak docela úspěšně používám brzdovou kapalinu. Ale musí se při tom dávat pozor na lak. A nebo k mému překvapení funguje i coca cola. Neuvěřitelná kyselina.
Ten "trn" co vychází ze dveří a na kterým je takový mrňavý ramínko je totiž vroubkovanej a je do kónusu ideální pro totální zareznutí. Teprve na tom mrňavým ramínku (kryje ho krytka) je nacvaknutý to velký ramínko s pružinou a se stěračem. Takže když ti to budou chtít ukrást - tak jako mě, tak ti v pohodě vycvaknout pružinu a ramínko se stěračem je v prde... Zůstane tam jenom ten přirezlej pahejl, co nikomu nejde sundat
Zafira 1.6 16V X16XEL
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jak píše Majesty, mě brzdovka pomohla vždy, když všechno ostatní zklamalo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........