manli2 píše:zmzrly lanovody takže nebylo driftování
Tak to rozhod jenom prenasenim vahy - doleva, doprava a znova doleva uz driftujes. Ja takhle obcas jezdim kruhaky co mam kousek od parkingu i v lete na suchu. Nebo se mi osvedcilo v zatacce parkrat razantne dupnout na brzdu - kdyz mas kliku a predni kola aspon trochu sedej tak odlehcis zadek a ten se klouzne. Stahni si driftbibli - tam je to pekne popsany.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
To já jsem si dnes netroufnul, když jsem viděl ukazatele teploměru a čistý led na silnici
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Mno zkusenej drifter nejsem, na drift kingovi v sosnovy jsem byl jen predloni jako "servisman" Ale trat sem si taky parkrat projel. S astrou jsem na suchu driftil 2x (1x kazdym vyse zminenym zpusobem) na snehu vcelku casto (i bez rucky)
BTW myslim ze kazdej kdo jezdi v silnejsim BMW a ma zajem se driftovat nauci, tak nechapu tu Astramanovu poznamku
Pokud myslíš tu poznámku na Lukase G., tak jestli si někdy četl jak to semnou a s Astrou je ( psal jsem to už mnohokrát ), tak to určitě pochopíš proč jsem to napsal
Pokud myslíš tu na Tebe, tak to jsem vypsal z filmu R&B3
Tak to pak jo... Tak snad si už rozumíme, proč jsem to napsal
AstraDTI píše:Nee myslel jsem tu s DK ... to ze mas astru napul a jsi proto 2x opatrnej chapu. Taky jsem mel driv auto napul - s brachou.
Ten film neznam, tak sorry
No třeba neviděl, já jich znám taky plno, co nemusí vidět každou p*****nu