![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
PS: Omlouvám se za CapsL ale už se mi to nechce přepisovat
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Něco podobného v JH.Jedu jedu podle GPS,říkám si kua kam že to mám jet? Vjel jsem do ulice,naštěstí to aspon nebyla jednosměrka.Zastavím,volám přítelkyni,říkám si proč po mě všichni tak čuměj? A najednou vidím na kolci ulice policejní auto a jeden už jde ke mě.Říkám si fajn,aspon se zeptám.A furt mi někde vzadu v hlavě něco říkalo,že ta veliká značka na konci ulice nevěstí nic dobrého.Policista mi za 100kč ochotně poradil kudy mám jet a divil se jak jsem mohl přehlídnout značku Pěší zona cituji "velkou jak kráva".Musel jsem se kousat abych se mu netlemil do ksichtublood311 píše:Tak ve středu sem jel do Brna na Gaudeamus.. chtěl sem si zajet do KFC a tak sem si nastavil na GPS to nejbližší
.. Našlo mi to kfc na nějaký ulici kousek od Janáčkova divadla, ale to kfc bylo uprostřed náměstí
.. takže jsme jeli tak nějak podle gps.. až sem dojel na náměsti, ani jedno auto, plno lidí.. říkám a do prdele..všichni na mě koukali jak na debila
.. policajt mě řekl že se mám otočit a jet spátky
... no trapas
.. Jinak Brno hrozný velký město!
tam aby se prase vyznalo..
PS: náměstí svobdy, tam sem dojel.. k mc teda..
No už je to takRadoš 92 píše:Jak naposledy?AstraMan píše: Naposledy vyčistili auto
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |