III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
Re: III. Sraz Praha-Letňany 25.4.09 - foto na www.astra-g.cz
Ahoj všem.
Před chvílí jsme dorazili ze srazu domů,tak hned pročítám diskusi.
Sraz byl super,pěkná auta,super lidi,hodně jídla,pití a zábavy.
Za to všechno patří dík hlavně Defovi,který to pro nás zorganizoval a všem,kteří mu v tom pomáhali.Dále bych chtěl poděkovat Vaškovi z Vectrawebu,který se nám postaral o klimatizace za fajnovou cenu.Moji jsme plnili ještě za tmy,Vašek byl ochotný a přijel za mnou do kempu,protože ta moje klima byla trošku větší oříšek,ale podařilo se.
Jsem rád, že jsem konečně poznal osobně pár lidí z fora.Mrzí mě, že jsem se nepotkal s Trdlem,kterého jsem vyhlížel v kempu,ale bohužel se nezúčastnil rautu - snad to brzo napravíme.S RomanemK jsme mluvili jenom chvíli na závěr,doufám že příště bude více času.Dále patří dík klukům,se kterýma jsme jeli v koloně z Moravy (nějakej blbec nevěděl že má odbočit ,potom na něj všichni čekali )
Def a Al Capone předvedli neuvěřitelné výkony,byli skvělí.
Těšíme se na další setkání v Hradišti,u joelproductionů.
Před chvílí jsme dorazili ze srazu domů,tak hned pročítám diskusi.
Sraz byl super,pěkná auta,super lidi,hodně jídla,pití a zábavy.
Za to všechno patří dík hlavně Defovi,který to pro nás zorganizoval a všem,kteří mu v tom pomáhali.Dále bych chtěl poděkovat Vaškovi z Vectrawebu,který se nám postaral o klimatizace za fajnovou cenu.Moji jsme plnili ještě za tmy,Vašek byl ochotný a přijel za mnou do kempu,protože ta moje klima byla trošku větší oříšek,ale podařilo se.
Jsem rád, že jsem konečně poznal osobně pár lidí z fora.Mrzí mě, že jsem se nepotkal s Trdlem,kterého jsem vyhlížel v kempu,ale bohužel se nezúčastnil rautu - snad to brzo napravíme.S RomanemK jsme mluvili jenom chvíli na závěr,doufám že příště bude více času.Dále patří dík klukům,se kterýma jsme jeli v koloně z Moravy (nějakej blbec nevěděl že má odbočit ,potom na něj všichni čekali )
Def a Al Capone předvedli neuvěřitelné výkony,byli skvělí.
Těšíme se na další setkání v Hradišti,u joelproductionů.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
- Reklama
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
rad sem poznal dalsi nove lidi a popovidal stema co uz trozku znam sraz byl hodne dobrej strasne moc aut se seslo proste parada nejvic me mrzi ze sem tam nebyl svoji astrou
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
Jo tak to se SAKRA povedlo A kdo nebyl v kempu.. tam se to pak seznamovalo (u piva / panaku)!
Defendře, jake bylo dnesni rano (ale ze ten Jameson byl dobrej co?) ? Kazdopadne VELKE DIKY chlape nejen za organizaci!
Dekuji Jimmi323F a Sendikovi za celodenni/vecerni zabavu. Radi jsme Vas a vase polovicky (i s Jancou) zase videli!
Frydexi, moc dík za svezení.... sakra mam zase v hlave brouka !
Velke diky RomanoviK za konzultaci ohledne ridici jednotky... asi URCITE se ozvu .
Na a bylo mi cti poznat se a pokecat s dalsima: Capone, Mirek (co stal vedle mne) a dalsi
Defendře, jake bylo dnesni rano (ale ze ten Jameson byl dobrej co?) ? Kazdopadne VELKE DIKY chlape nejen za organizaci!
Dekuji Jimmi323F a Sendikovi za celodenni/vecerni zabavu. Radi jsme Vas a vase polovicky (i s Jancou) zase videli!
Frydexi, moc dík za svezení.... sakra mam zase v hlave brouka !
Velke diky RomanoviK za konzultaci ohledne ridici jednotky... asi URCITE se ozvu .
Na a bylo mi cti poznat se a pokecat s dalsima: Capone, Mirek (co stal vedle mne) a dalsi
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem taky akorát dorazila domů. Sraz byl naprosto suprový, moc díky Defovi za vše, co pro nás udělal. V Letňanech i v kempu byla parádní zábava, která u některých trvala dlouho do noci Ráda jsem poznala nové lidičky, i když mi jich ještě pár uniklo. Holt máme co dohánet v Hradišti... Taky děkuji všem kolegům ze západu za klidnou a spanilou jízdu, no prostě parádní víkend
P.S. Ráno jsem jela brzy na závody a vydařilo se, mám první místo ze sprintů
BMW 530xD E60
Tak chlapi ja dnes cely den na chate kopal a kopal.....takze po vcerejsi alkoholove smrsti to dost bolelo
Defe..diky za organizaci super srazu, ostatnim diky za dobrou zabavu.....
jo a jeste jedna poznamka.....nadavno se tady psalo kdo ma nejhezci zenskou v nejake ankete....sem nejak neumel odpovedet, pze jsem jich moc nevidel....mno po vcerejsku muzu rict Šumáku a Jirko B. tiše vám závidím
Defe..diky za organizaci super srazu, ostatnim diky za dobrou zabavu.....
jo a jeste jedna poznamka.....nadavno se tady psalo kdo ma nejhezci zenskou v nejake ankete....sem nejak neumel odpovedet, pze jsem jich moc nevidel....mno po vcerejsku muzu rict Šumáku a Jirko B. tiše vám závidím
No zapomela si dodat ze to mas díky 400 konove Micine.....to se to zavodimajky.n píše:Tak jsem taky akorát dorazila domů. Sraz byl naprosto suprový, moc díky Defovi za vše, co pro nás udělal. V Letňanech i v kempu byla parádní zábava, která u některých trvala dlouho do noci Ráda jsem poznala nové lidičky, i když mi jich ještě pár uniklo. Holt máme co dohánet v Hradišti... Taky děkuji všem kolegům ze západu za klidnou a spanilou jízdu, no prostě parádní víkend
No dekuju .... moje draha se tu ted trosku cervenaPitman píše:....mno po vcerejsku muzu rict Šumáku a Jirko B. tiše vám závidím
Tak už jsem taky doma Sraz byl opravdu bomba !!! Super lidi,super auta Tady je pár momentek z kempu,další foto přidám později,jen pro info : ze srazu v Letńanech 50 fotek aut a 150 fotek z kempu !!! No prostě mazec !!!!!!
A když už se tu drbou " naše slečny " Tak za mě : Lenka-Dark,???-rychlyradim ( už jsem bohužel zapoměl jméno ) ,Monča-Alpin atd..To bych tady jmenoval ještě dlouho
p.s.Jana,už si to budu pamatovat
A když už se tu drbou " naše slečny " Tak za mě : Lenka-Dark,???-rychlyradim ( už jsem bohužel zapoměl jméno ) ,Monča-Alpin atd..To bych tady jmenoval ještě dlouho
p.s.Jana,už si to budu pamatovat
Naposledy upravil(a) Capone dne 26 dub 2009, 18:52, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
v kempu to jelo koukam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
JanaCapone píše:???-rychlyradim ( už jsem bohužel zapoměl jméno )
Co jste dali Defovi čmuchnout?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem nahodte foto tech bab ja si taky vsechny nepamatuju
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jiz 6 fotogalerii ze srazu jak k prohlizeni tak i primo ke stazeni, vice zde - https://www.astra-g.cz/iii-sraz-praha-l ... 25-4-2009/
Kdo mate take fotky a chcete se podelit s ostatnimi prosim piste SZ, diky
Kdo mate take fotky a chcete se podelit s ostatnimi prosim piste SZ, diky
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu se tu rozepisovat jakej byl sraz a raut v kempu, vystihne to jedno slovo: "Perfektní". Díky Defovi a všem ostaním taky, bylo to super
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Já si nepamatuju ani pány, až na výjimky , a to jsem odcházel téměř střízlivý...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/