Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
zato s tvym pravopisem mirecku by to neslo ...taky přeju úspěch,vím co to je snažit se o práci.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
pak když tak pisni sz v OV mám na dráze bráchu na doost vysoký pozici... možná by ztratil slvo pokud bude tvůj životopis a tr OKHowky píše:Jinak dneska jsme byly s astřičkou na pohovoru o práci na pozici Strojvedoucí CD tož jsu zvědav.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Marťasek píše:pak když tak pisni sz v OV mám na dráze bráchu na doost vysoký pozici... možná by ztratil slvo pokud bude tvůj životopis a tr OKHowky píše:Jinak dneska jsme byly s astřičkou na pohovoru o práci na pozici Strojvedoucí CD tož jsu zvědav.
Jo tak to je fajne, no dneska jsem byl už na druhém pohovoru tak se uvidí když by to dneska vyšlo ,což se teprve dozvím do pátku , tak pak mě čekaj doktoři a uvidíme zdali se pak někde najde místěčko a kurz
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád tam byl taky na pohovoru na pozici strojvedoucího (Praha) a neudělal psychotesty .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
No nevím, svůj názor na Prahu říc nemohu,ale dneska jsem četl na jednom forů komentáře a byla tam nemocnice kde je prý občas těžké projít ,, tedy ta Pražská ,, ale co jsem i slyšel tak je tam hodně otázek.Honz@ píše:Kamarád tam byl taky na pohovoru na pozici strojvedoucího (Praha) a neudělal psychotesty .
Přerov
Přerov
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád byl, tuším, v Italské ulici u nějakého jejich "partnerského" doktora....
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Italská: ano tak o ní jsem četl a prý nic moc, prý si tam myslí všichni ,že jsou víc něž bůh atd těžko říci .Honz@ píše:Kamarád byl, tuším, v Italské ulici u nějakého jejich "partnerského" doktora....
Přerov
Přerov
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si na 90% taky koupím automat
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Howky píše:Italská: ano tak o ní jsem četl a prý nic moc, prý si tam myslí všichni ,že jsou víc něž bůh atd těžko říci .Honz@ píše:Kamarád byl, tuším, v Italské ulici u nějakého jejich "partnerského" doktora....
já jsem došel ke smluvnímu doktorovi (dělám s nebezpečným napětím) ten se jen umál:ty jsi zdravý kluk že? ja na to :joo pohoda,razítko 3kilča běž
radoš:dobrá volba časem na to stejně všeci přejdou,dyt i veyron nema klacek,kdo by taky pri 400 daval ruku z volantu...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Tak jsem byl pozván dál , takže ted me čekaj doktoři, tož doufám ,že nedopadnu jak v té Praze.
Přerov
Přerov
-
- Kontaktovat uživatele:
Veyron má páku...
a taky pádla pod volantem
a taky pádla pod volantem
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ale ne tu klasickou jako běžné vozy s manuálem to jsem myslel ,neni to na kvedlaní co chvíli
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Prostě já bych někdy rád automat(třeba kdy bolej nohy nebo rameno a musím jezdit po městě) a pak někde mimo obec nebo v zimě,bych byl velice rád,když by to neřadilo ve chvíli kdy se to vůbec nehodí.Prostě my co máme plyn a manuál tak kolikrát dáme pětku a jedeme furt a jen přidám nebo uberu plyn.Ale automat ten by furt řadil.Chtěl bych automat s možností ho vypnout,aby to třeba hlídalo jen nějaké maximální a minimální otáčky (co já vím třeba rozmezí 2000-4000ot/min.)Pro motor nic nenormálního a třeba v zimě bych věděl,že třeba ted,když se budu škrábat do kopce mi to nepřeřadí a někde se nezahrabu.milosh píše:Tak 1.4 s automatem asi nebude moc velkej kamos ale my mame 1.6 a jezdi v pohode a i tak radi, samozrejme pokud nekdo toci do 6t jako u hondy a pak prerazuje spokojeny nebude
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Včera jsem si rozhodil nabořený zadní dveře v domění že se dnes ozve lakýr a budu moct nastojit nové. Chyba. Lakýr se ozval, ale nemá lidi a tak nestíhá. A to plakal jak není práce a kšefty se nehýbají. Musel jsem dveře naložit a odvézt jinam. K mému překvapení je majitel lakovny kamarád se kterým jsem ležel před 15 lety v nemocnici po nehodě a tak prý mi to foukne přes výkend a dovolená se pojede s novými. S podivem sleduji jak se liší lakovny a to i přístupem a počtem zakázek, byť jsou jen pár km od sebe. V jedný kmitají čtyři lidi a nestíhají ale vyjdou vstříc a o kus dál se kopou do zadku tři a zakázek málo. Přesto jeden onemocní a už stojí a odmítají i přijaté zakázky. Snad to klapne a bude klíííd. Pak už jen aby spolupracovala pojišťovna a je to. Jo a paní co mě navalila se nějak otrkala. Nejen že neustále jezdí bez STK a pojistky , ale dokonce na mě dnes i blikla a snažila se zdravit.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
se vysmivala blbeckovy nic vezlim jo
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013