Fríďo, nejsem odpurce. . . jen říkám, že když upravy motorů, tak ne, jak už někdo rekl:" Na zahradce s notebookem na kolenou"
Sám známej, co dělá auta, má starý poršáky udělaný jakoby vyjely z linky ... říká že jestli chci něco upravovat, tak ať začnu na podvozku a pak se seru do motoru . . . myslím, že něco na tom bude
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Když už motor, vačky, ventily, ojnice, hlavy válců, zavodní klikovku, strvačník, palivovej systém no toho je na upravy ... když už psotaviš takovej motor, tak k tomu potřebuješ už i software ... a kdyby se to dalo nazvat CHIPem, tak v takové fázy bych to nechal CHIPovat ...
Tak co už mě chapeš ?
jinak nic se ti nesnažím vymluvit
. . . je to tvoje rozhodnutí, tvoje auto, tvoje halva a tvůj řidičský um
doma mam 1.6 benzín v naprosté serii... kamos ma golfíka, 1.9 tdi 85 kw... golf je tzkej jako prase sice, ale ujel mi jen o kousíček, ani ne o auto. . . když sme zkoušeli pevnej start
Ten gold jede fakt pekně, hlavně se mi libí jak to tahne odspoda, ale vrčení benzinu v 6000ot je ete hezčí
Na jaře si kamoš necha čeknout motor, nejspis vymění ložiska v motoru, a koupí vstřiky z audinky a pude do tohoten slavnej chip . . . jen chipem mu maj navýšit výkon na 105 KW nebo kolik ... plus vstřiky z italie, nevím firmu, tak to prej pojede jako kráva, no uvidime co to udělá, bo motor ma nalítano 160tkm, ma ho v skvelem stavu, ale plnící tlak si časem veme svoje oběti