M&R píše:No nevím jak vy, ale já tvrdím, že právě v té bílé krása astry pořádně vynikne. Ostatní barvy ji tolik nejdou a navíc zanikají její ladné křivky. Z toho důvodu jsem při koupi sháněl právě bílou!
jeeee to je krasny, ze ja si to nekam nechat vytisknout
To není krásný, to je drsná realita.
4 xpolstarekx Ta tvoje je taky kouzelná, ale asi by mi z praktických důvodů chyběli zadní dveře. Jasně, z hlediska tuhosti a bezpečnosti je to výhoda, nemusíš se hned zlobit.
jarda píše:
jinak se koukni jak se ten laityng pise. prave ze ty i(y) se pisou opacne. ne jako v anglictine. jinak fakt peknej vejfuk. kolik stal a ma atest (aspon 8SD)
jeee to jak se to pise neres ja to vzdycky prehodim pac jsem zvykla na aj. njo atest uuuurcite ma a stal... njo .... to byla special for me... takze to bylo upraveny ale konkretne me nestal nic pac jsem si ho sehnala, koupila a dostala ho k vanocum ja jsem si koupila kridlo... to tam taky coby dup prijde
tak sem na to koukal.... ten vejfuk se me taky libi, aleatest uuuurcite nema
no me to taky zajimalo tak jsem si rovnou napsal do Laityngu a odepsali mi ze ani jeden jejich vejfuk nema zadnej atest problem na technickej
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
no me osobne se ty chromovy nelibej... pekny sou treba ty bily od irmschera, nebo ty s bilejma blikacema - ty sou nejvic... a navic sem je jeste na zadnej astre v cr nevidel ty chromovy ma kazdej ... jinak ty laityngy sou docela za slusnou cenu, ale kdyz nemaj ten atest, tak nevim no... koukal sem ze ho nema ani remus... a dat za vejfuk 3500 a 12000 je docela rozdil... navic vejfuk pred technickou tezko budes menit...
libik píše:no me osobne se ty chromovy nelibej... pekny sou treba ty bily od irmschera, nebo ty s bilejma blikacema - ty sou nejvic... a navic sem je jeste na zadnej astre v cr nevidel ty chromovy ma kazdej ... jinak ty laityngy sou docela za slusnou cenu, ale kdyz nemaj ten atest, tak nevim no... koukal sem ze ho nema ani remus... a dat za vejfuk 3500 a 12000 je docela rozdil... navic vejfuk pred technickou tezko budes menit...
v oplu maj akci na origo za 3200 a ten měnit před technickou nemusíš
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
libik píše:no me osobne se ty chromovy nelibej... pekny sou treba ty bily od irmschera, nebo ty s bilejma blikacema - ty sou nejvic... a navic sem je jeste na zadnej astre v cr nevidel ty chromovy ma kazdej ... jinak ty laityngy sou docela za slusnou cenu, ale kdyz nemaj ten atest, tak nevim no... koukal sem ze ho nema ani remus... a dat za vejfuk 3500 a 12000 je docela rozdil... navic vejfuk pred technickou tezko budes menit...
no ja myslim ze remus ma atest TUV ale musis ho koupit primo na ten model ne ty uni od remusu cena (250o-4500) nebo tak nak.
jinak co se tyka svetel tak ty s tim bilym blinkrem jsou porad identifikovatelne proste opel
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
libik: aaaaa neres uz ty lampy
njo ten vejfuk... ehm mnjo no me se tenhlenc moc libil a kluci mi ho udelali presne na astru a jak se to prdlo na toho diesla tak ho to este ztisilo mi prijde..... takze uplne superky, maximalni spokojenost
Máš moc pěknou prdelku, tedy samo na ASTŘIČCE, . Křidýlko moc pěkný a jestli můžu, tak si myslím, že ty koncovky mohly být dvě, na každý straně jedna. Ale to je jen můj názor. Ať si říká kdo chce co chce, auto se musí líbit hlavně jeho majiteli, no né?? Takže, já Ti jichválím!!
Zdeněk Lbc píše:Máš moc pěknou prdelku, tedy samo na ASTŘIČCE, . Křidýlko moc pěkný a jestli můžu, tak si myslím, že ty koncovky mohly být dvě, na každý straně jedna. Ale to je jen můj názor. Ať si říká kdo chce co chce, auto se musí líbit hlavně jeho majiteli, no né?? Takže, já Ti jichválím!!
dekujuu za pochvalu zadecku njo ja jsem o tech dvou taky uvazovala, ale kdyz jsem zkousela jak by to vypadalo nak jsem dosla k zaveru ze by to mozna vypadalo uz preplacane oproti predku... kterej je takovej decentnejsi njo ... tak to vyhrala vetsi jednoducha