Tak už to mám skoro hotové. Tady jsou nějaké fotky.
(kliknutím na obrázek jej zvětšíte)
Piškót píše:Myslím že sice předěláš zámky,ale poslední Gečka mají can-komunikaci ,si myslím že ti to nepude krz ŘJ a imobilizer,ale možná se pletu.Jinak jsem včera začal bastlit do klíčku ten tišťák a je to mazec.Nedělal bych to ani za 3táci co tu nabízel vota,vlastně už bych to nedělal vůbec
Tak to nechápu. Jaký mají vliv zámky na to, jak komunikuje ŘJ? Jestli jde o čip imobilizeru, tak ten samozřejmě vezmeš z původního klíče a nalepíš ho na desku, kterou máš v klíči z háčka.
Naposledy upravil(a) RomanK dne 21 čer 2008, 22:10, celkem upraveno 3 x.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Ve spínací skříňce musí být výsílač,nějaká elektonika co komunikuje s imobilizérem(klíčem) a z toho vysílače to musí jít do ŘJ jen mám strach aby to šlo do ŘJ,jinak o tom vím prt!!pouze si myslím samozřejmě pokud bych to dělal tak si to zjistím.Somozřejmě to je lepší řešení,myslím že Okura nebo Vojta to budou vědět
No mě zajímala jen ta čtetečka imobilizeru,zbytek vím.Na kolik tě to vyšlo?zámky,spínačka,klíček a čtečka určo tady budou zájemci.Dík za objasnění,asi tomu rozumíš .Sehnat ten set nebude jednoduché najít rozšalovanou astru novějšího data
Chlapi, jake se delaly typy klicu do aster, mam na mysli ten konec kovovy, ktery se strka do zapalovani. Ja mam rok 2001 a ma typ ten spodni co je na fotce! Zda se mi to divny! Diky za odpoved
Piškót píše:No mě zajímala jen ta čtetečka imobilizeru,zbytek vím.Na kolik tě to vyšlo?zámky,spínačka,klíček a čtečka určo tady budou zájemci.Dík za objasnění,asi tomu rozumíš .Sehnat ten set nebude jednoduché najít rozšalovanou astru novějšího data
Zatím to nestálo nic. Všechno jsem bral ze skladu z rozebraných aut. Možná ale dám jednu sadu dohromady (s klasickým zubatým klíčem z Astry, profil S***) a nabídnu na foru.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
RomanK, hele cirou nahodou nemas nekde celej set tech fotek ve velkem rozliseni? Zkusim ten klic udelat a docela by mi pomohly ty tvy hi-res fotky! Pokud na ne nemas (c) myslis ze bys mi je mohl hodit na ftp nebo poslat majlem? Diky