Tomino OPC má origo OPC - celou Záfu, takže ten nárazník už tam bylzdenin píše:Ahoj.kde jsi sehnal ten naraznik.Libi se meTomino OPC píše:Já mám kulaté ( a myslím, že to vůbec nevypadá zle ) ....umístění viz foto ....
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Tomino OPC má origo OPC - celou Záfu, takže ten nárazník už tam bylzdenin píše:Ahoj.kde jsi sehnal ten naraznik.Libi se meTomino OPC píše:Já mám kulaté ( a myslím, že to vůbec nevypadá zle ) ....umístění viz foto ....
Surovou gumu vubec neznamali píše:jak pises, hezci by to bylo zapustene v tom narazniku. Konkretne v te cerne liste. Do te cerne listy jsem to daval u oktavky i formena. Vypada to tam dobre a nebyl problem vyrezat. Mel jsem ze zacatku strach, ale nakonec v poho. Rezal jsem to flexou primo na aute na hrubo a pak pilnikem presne vypiloval a svetla pak objel surovou gumou (u oktavky misto surove gumy jsem pouzil pruhledny silikon)
Když už jsme u toho šetření, spočítal někdo, jestli je nějaká úspora a návratnost investice? Alternátor bude méně zatěžován, čili teoretické úspora paliva. To je asi jasný každému. Ale jde to nějak spočítat, abychom se dostali k nějakým hodnotám?masha píše:... U ledek jde o šetření energie a žárovek...
Neposlal bys nejaky fotky jak to vypada v tom narazniku?ali píše:jak pises, hezci by to bylo zapustene v tom narazniku. Konkretne v te cerne liste. Do te cerne listy jsem to daval u oktavky i formena. Vypada to tam dobre a nebyl problem vyrezat. Mel jsem ze zacatku strach, ale nakonec v poho. Rezal jsem to flexou primo na aute na hrubo a pak pilnikem presne vypiloval a svetla pak objel surovou gumou (u oktavky misto surove gumy jsem pouzil pruhledny silikon)
Neslo me o nejaky tuning ale o to ze si za boha nevzpomenu otocit tim blbym knoflikem a nejen ja ale i manzelka.Myslel jsem ze budu mit stesti a najdu za pojistkovou skrinkou konektor do ktereho bych osadil modul denniho sviceni.Jenze ho tam nemam tak jsem to chtel vyresit Led svetlama abych nezapominal svitit.Salám píše:Nemůžu si pomoct, ale mít ty diody dole na nárazníku jak je to výše na té zafiře je úplně k ničemu-vidět to stejně nepůjde..
Píšu to zde už pomilionté - to je takový problém otočit kolečkem a rozsvítit ručně? Než si hnusit auto jakýsima diodama co sou úplně k ničemu a navíc hnusné jak noc..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |