Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
Karle tím teda chceš říct, že všichni co si koupily Depo xenon světla, tak porušujou vyhlášku i když mají ostřiky a dodělanej auto náklon? No jestli jo, tak je to teda podpásovka od výrobce, a to včetně prodejců, jak sviňa
Mobil : 602318645
- Reklama
ano... pokud tam neni DCR neni schválená pro použití xenonů... HCR je schválení pouze pro halogeny....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
člověk si řekne xenony jednoduchá věc...ale ve finále to je horší než se zdá
mimochodem když už sme u toho můžou mi sebrat nějaký body za xenony ? když dostanu pokutu tak i body dolů ? neví někdo? díky moc
mimochodem když už sme u toho můžou mi sebrat nějaký body za xenony ? když dostanu pokutu tak i body dolů ? neví někdo? díky moc
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
4E7 7770
Tak minulý týden sme měli s Astrulí štěstí. Na místo kde někdy parkuju se přiřítil nějaký mahor s tigrou a rozstřelil 3auta + jedno projíždějící na parkovišti.
Ten Citroen na začátku měl taky štěstí. Potom felina zlomenej boční sloupek, siesta pomačkanej bok, a později zjištěno že na odpis, a peugeot nabořený zadek. Wolkswagen promačklina dveří.
A řidič dostal pokutu 2tisíce. řekl že prý dostal smyk na bílé zebře. jenže kdyby jel 50 tak se mu to nestane.
Ten Citroen na začátku měl taky štěstí. Potom felina zlomenej boční sloupek, siesta pomačkanej bok, a později zjištěno že na odpis, a peugeot nabořený zadek. Wolkswagen promačklina dveří.
A řidič dostal pokutu 2tisíce. řekl že prý dostal smyk na bílé zebře. jenže kdyby jel 50 tak se mu to nestane.
a prodavaji nejake halogeny s paticemi D2S??hm
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Tak já mám taky určo patice D2S/H7, čili potkávačky + dálky a světla jsou určo homologovaný pro provoz v ČR (a samozřejmě nemám HID sadu), nicméně mne by ti týpci uvařili právě na tom ovladači náklonu (následně na neexistenci auto náklonu) a jako první by si všimli že nemám ostřikovače (zatím)
Takže ostřikovače a změna ovládací skříňky světel by mi měla zajistit na 90% klidné jízdy bez problémů
Takže ostřikovače a změna ovládací skříňky světel by mi měla zajistit na 90% klidné jízdy bez problémů
Mobil : 602318645
Tak dnes výmena brzd: 4xkotúč,8xplatničky,brzdová kvapalina ... konečne normálne brzdím
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
dnes cesta dodavkou Plzen-jamne nad orlici,jablonne n/orlici-vysoke myto-Plzen cca 700km a pak jeste fotbalek v telocvi.. mam toho na dnes plne nechty
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Zdravym vás borci, ráno jsem přišel z práce a trochu jsem se nudil, vylezl jsem před panelák že půjdu trochu uklidit do mazlika, nakonec to dopadlo tak že jsem odpojil egr podle návodu tady na foru, podtalkovou hadičku jsem zaslepil tužkou z ikea (padla tam perfektně), jel jsem to projet a opravdu je to znát, od trojky to tahá krásně od spodu, na dvojku a jedničku to poznat není.
Motor byl studenej, tak ještě uvidím až se to pořádně ohřeje.Zdar a sílu v tomto hnusným počasí.
Motor byl studenej, tak ještě uvidím až se to pořádně ohřeje.Zdar a sílu v tomto hnusným počasí.
mirda: hele že se na to nevysereš... já sem radši koupil pořádný žárovky Philips s 80% svítivostí navíc a seruan xenon když se na to takhle zaměřujou... To je jednou za 500, jednou za 1000 a za chvíli máš astru zaplacenou
JInak dneska výměna ostřikovačú za rozprašovací, výměna žárovek v předních světlometech za Philips a vyměněno prasklé ramínko zadního stěrače... Všeho všudy v oplu dnes za 1500,-
JInak dneska výměna ostřikovačú za rozprašovací, výměna žárovek v předních světlometech za Philips a vyměněno prasklé ramínko zadního stěrače... Všeho všudy v oplu dnes za 1500,-
Opel Astra G 1.6 16v r.v 98
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=16924
Galerka:
https://www.astra-g.cz/galerie/masha/
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=16924
Galerka:
https://www.astra-g.cz/galerie/masha/
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A já jsem odvezl auto do servisu do Ostravy, byl smog, MHD zdarma, tak mi to bodlo, tak jsem se povozil s kamarádem co tam pracuje a nemusel platit. Jinak jsem viděl spoustu nebílých lidí, a asi poprvé jezdili legálně... když to bylo zdarma.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo rychlovka. Jedu pro auto
tak v neděli na výlet za - > David B. bude mi montovat PP konečně uvidím spotřebiičku
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
4E7 7770
4E7 7770
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tos mi vzal z pusy. Právě jsem si dal na chuť kus sedlačanského pepy.... hold mlsná a teď jdu do hajan. Jsem nějak KO. Ahojte.