Spotřeba oleje
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
x16xel olejožrout obecný
Zdarec Jsem tu poprvé a řeším stejný problém - moje astra - caravan x16xel rv. 98 najeto pjekných 230000 a žere oleje víc než trabant - 1,5l/400 km a to je už fakt síla. Končím s ním a koupím jinej motor, protože do tohoto už investovat nemá cenu Spotřeba benzínu se ale drží uplně v pohodě na 7 l/100. Hele když koupím z16xe rv.02 s kompletní elektronikou půjde mi to do toho auta namontovat??? děkuji za odpověď. Snad budu mít štěstí na kus a nebude tolik žíznivej.
Zdraví Karbous
Zdraví Karbous
Re: x16xel olejožrout obecný
spíš prodej celý auto a kup si něco s motorem kterej jezdí na benzín a ne na olejJiří Lustig píše:Zdarec Jsem tu poprvé a řeším stejný problém - moje astra - caravan x16xel rv. 98 najeto pjekných 230000 a žere oleje víc než trabant - 1,5l/400 km a to je už fakt síla. Končím s ním a koupím jinej motor, protože do tohoto už investovat nemá cenu Spotřeba benzínu se ale drží uplně v pohodě na 7 l/100. Hele když koupím z16xe rv.02 s kompletní elektronikou půjde mi to do toho auta namontovat??? děkuji za odpověď. Snad budu mít štěstí na kus a nebude tolik žíznivej.
Zdraví Karbous
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně a kdo ho koupí???? v tomto stavu nikdo a pokud jo tak za cenu, že na jiný mít fakt nebudu.Vojta píše:spíš prodej celý auto a kup si něco s motorem kterej jezdí na benzín a ne na olejJiří Lustig píše:Zdarec Jsem tu poprvé a řeším stejný problém - moje astra - caravan x16xel rv. 98 najeto pjekných 230000 a žere oleje víc než trabant - 1,5l/400 km a to je už fakt síla. Končím s ním a koupím jinej motor, protože do tohoto už investovat nemá cenu Spotřeba benzínu se ale drží uplně v pohodě na 7 l/100. Hele když koupím z16xe rv.02 s kompletní elektronikou půjde mi to do toho auta namontovat??? děkuji za odpověď. Snad budu mít štěstí na kus a nebude tolik žíznivej.
Zdraví Karbous
inzerát: auto v TOP stavu dej cenu tak o 10 min než je konkurence a prodáš ajnc cvajJiří Lustig píše:Jasně a kdo ho koupí???? v tomto stavu nikdo a pokud jo tak za cenu, že na jiný mít fakt nebudu.Vojta píše:spíš prodej celý auto a kup si něco s motorem kterej jezdí na benzín a ne na olejJiří Lustig píše:Zdarec Jsem tu poprvé a řeším stejný problém - moje astra - caravan x16xel rv. 98 najeto pjekných 230000 a žere oleje víc než trabant - 1,5l/400 km a to je už fakt síla. Končím s ním a koupím jinej motor, protože do tohoto už investovat nemá cenu Spotřeba benzínu se ale drží uplně v pohodě na 7 l/100. Hele když koupím z16xe rv.02 s kompletní elektronikou půjde mi to do toho auta namontovat??? děkuji za odpověď. Snad budu mít štěstí na kus a nebude tolik žíznivej.
Zdraví Karbous
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Jak jsem slíbil tady je výsledek spotřeby oleje po generálce motoru (detaily viz toto téma). Po 10.000Km spotřeba 0litru oleje
Naposledy upravil(a) Dejv666 dne 11 srp 2008, 18:36, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1,6 16V 2001 Z16XE
Spíš jsi měl napsat kolik deci jsi tam nalil a jestli budeš tvrdit že ani deci tak kecáš -každej motor něco žere,některej míň ňěkterej víc. Mě třeba spolknul za 11500km 0.8l oleje- takže taky 0litru ,řekl bych že to docela jde.Dejv666 píše:Jak jsem slíbil tady je výsledek spotřeby oleje po generálce motoru (detaily viz toho téma). Po 10.000Km spotřeba 0litru oleje
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
i když se budeme bavit o decilitrech, já tam nic nedolil. Olej se drží pořád na stejným místě měrky, takže není důvod tam něco dolívat. Samozřejmě něco to může spotřebovat, ale v mém případě je to zanedbatelné množství a divil bych se po výměně pístních kroužků kdyby si to vzalo jenom jedno jedinný deci. Časem s počtem ujetých kilometrů si to určitě něco málo vezme, ale tady byla řeč o spotřebě po generálce motoru
Astra G 1,6 16V 2001 Z16XE
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
tak nejak, ja jsem od vymeny oleje taky nedolejval a mam najeto neco okolo 12000...hold je to spis o motoruDejv666 píše:i když se budeme bavit o decilitrech, já tam nic nedolil. Olej se drží pořád na stejným místě měrky, takže není důvod tam něco dolívat. Samozřejmě něco to může spotřebovat, ale v mém případě je to zanedbatelné množství a divil bych se po výměně pístních kroužků kdyby si to vzalo jenom jedno jedinný deci. Časem s počtem ujetých kilometrů si to určitě něco málo vezme, ale tady byla řeč o spotřebě po generálce motoru
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to asi nepoznas, leda ze by sis dal zkusebni jizdu tak 1000kmMikeD79 píše:mám blbej dotaz...jak poznám při koupě Astry 16 16V jestli žere moc oleje.....?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja od vymeny do dalsi vymeny oleje to jest 15.000km nedolejvam ani tu vaši deci oleje a kdyz to pravidelne kontroluju tak hladina neklesne ani o jednu carku na rysce a to je tam syntetika 5w-40, pistni krouzky jsou stale puvodni, motor ma 124tis km, mam auto od 74tis km a dolejvani oleje nikdy zadny, takze mozny to urcite je
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258