Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
Já bych si to dovolil zatím shrnout kdo přijede toho 12.4.08 :
Pitman - ANO
Defender - ANO
milosh - ANO
AstraDTI - ANO
PepaS - ANO (diagnostika ANO)
gErda - ANO
Toboo - ANO
4david - ANO
Zdeněk Lbc - ANO
Sweet - ANO
Majla - ANO
Majklus - ANO
Jamoko - ANO
Roman ST1 - ANO
klf - ANO
Sovička - ANO
Princ William - ANO
Scooob - ANO
JirkaD - ANO
medva1 - ANO
Avantgarde - ANO
dimi - ANO
Dragonny#16 - ANO
Capone - ANO
Mára - ANO
Honzza - ANO
Předběžně 26 vozů , možná jsem někomu zkomolil nicka, takže pardóón.
Zdendo nepočítám, že by jsme se tam v takhle hojnym počtu sešli, někomu do toho opravdu může něco ? a je to, ale byla by to paráda, to by jsme stáli i ve dvou řadách .
Pitman - ANO
Defender - ANO
milosh - ANO
AstraDTI - ANO
PepaS - ANO (diagnostika ANO)
gErda - ANO
Toboo - ANO
4david - ANO
Zdeněk Lbc - ANO
Sweet - ANO
Majla - ANO
Majklus - ANO
Jamoko - ANO
Roman ST1 - ANO
klf - ANO
Sovička - ANO
Princ William - ANO
Scooob - ANO
JirkaD - ANO
medva1 - ANO
Avantgarde - ANO
dimi - ANO
Dragonny#16 - ANO
Capone - ANO
Mára - ANO
Honzza - ANO
Předběžně 26 vozů , možná jsem někomu zkomolil nicka, takže pardóón.
Zdendo nepočítám, že by jsme se tam v takhle hojnym počtu sešli, někomu do toho opravdu může něco ? a je to, ale byla by to paráda, to by jsme stáli i ve dvou řadách .
Naposledy upravil(a) Defender dne 21 led 2008, 18:32, celkem upraveno 3 x.
Mobil : 602318645
- Reklama
- Princ William
no ty si ale...... v kazdem pripade bych tam mel cim prijet ale opel by to nebyl toho mam v rodine jen ja v kazdem pripade se budu tesit na nazdeho. hlavne aby to nedopalo jako vzdy ze se jich tam prihlasi 200 a tak 1/3 az 2/3 nedorazej jinak budu se tesit to uz jsem sice ptal ale doufam ze to bude uz v novej krasotinceZdeněk Lbc píše:I kdybys zrovna neměl auto, stejně musíš přijet! V Hradci jsi byl taky bez auta a bylo to dál. Já ale věřím tomu, že Ty bez auta nikdy nebudeš. Takže, víš co............ .
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Kdo to je Capone?Defender píše:Právě sedím před Kauflandem ve Vršovicích v autě a čekám na svou drahou polovičku, když v tom vidí silver Astruli s křidlem a on to Capone ... , na srazík by chtěl taky přijet a hned se ptal na Milo. Takže nás je zase vícero, samozřejmě včetně tebe Máro.
Oprav si pocet aut na 26 zacinas to nestihat
Pitmane snad počítat ještě umím , ale možná v tom mám trochen bordel , samozřejmě s Honzza je to 26, Honzo taky tě rád poznám
Capone má napsaný vzadu na Astře a určitě už jsem ho někde viděl, má podobný křídlo jako ty a vzadu chromový led lampy, říkal že občas na náš web chodí, ale jestli je jen host, nebo člen netuším . Takže už jsem přišel na to, odkud ho znám a to z astra4ever .
Capone má napsaný vzadu na Astře a určitě už jsem ho někde viděl, má podobný křídlo jako ty a vzadu chromový led lampy, říkal že občas na náš web chodí, ale jestli je jen host, nebo člen netuším . Takže už jsem přišel na to, odkud ho znám a to z astra4ever .
- Zdeněk Lbc
Člověče, buď optimista! Sjede se nás určitě hodně, ale i kdyby nás tam bylo jen třeba 5 aut, už je to sraz.Princ William píše:no ty si ale...... v kazdem pripade bych tam mel cim prijet ale opel by to nebyl toho mam v rodine jen ja v kazdem pripade se budu tesit na nazdeho. hlavne aby to nedopalo jako vzdy ze se jich tam prihlasi 200 a tak 1/3 az 2/3 nedorazej jinak budu se tesit to uz jsem sice ptal ale doufam ze to bude uz v novej krasotinceZdeněk Lbc píše:I kdybys zrovna neměl auto, stejně musíš přijet! V Hradci jsi byl taky bez auta a bylo to dál. Já ale věřím tomu, že Ty bez auta nikdy nebudeš. Takže, víš co............ .
Tak mě napadlo, jestli by nestálo za to, sehnat nějaký kemp (např. Kotva nebo Vranné nad Vltavou), projet v koloně Prahou a v tom kempu se pak ubytovat, večer pokecat a dopoledne se rozjet. Samo, ten kdo by měl zájem.
Je to jen námět na zamyšlenou. Bylo by více času se poznat a okouknout krásný auta.
To už vypadá na velkou akci , ale když by náhodou jelo v koloně jen těch pět aut chtělo by to nějak víc a hlavně oficiálně zmáknout... potom proč ne, nápad je to skvělejZdeněk Lbc píše:
Tak mě napadlo, jestli by nestálo za to, sehnat nějaký kemp (např. Kotva nebo Vranné nad Vltavou), projet v koloně Prahou a v tom kempu se pak ubytovat, večer pokecat a dopoledne se rozjet. Samo, ten kdo by měl zájem.
Je to jen námět na zamyšlenou. Bylo by více času se poznat a okouknout krásný auta.
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Presne jak pise Zdenek, Prazaku tady je dost, tak se snazte chlopi !!!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No Miloshy ( a otec myšlenky Zdeněk) zařídit by šlo všechno a to i uprostřed Prahy, máme jednu známou v krásnym a čistym kempu na úrovni blízko Bulovky a ceny jsou tam na Prahu víc než přijatelný. Ale otázka je jestli by lidi chtěli do toho kempu jet, třeba i grilovat na místním grilu, u ohniště popíjet a hlavně klábosit o autech a dobře se bavit. Ale to by se muselo minimálně měsíc předem domluvit na pevno a udělat závaznou objednávku, takže teď se k tomu ostatní můžou vyjádřit, zda klasiku srazík parkoviště, nebo gróse srazík přes noc
Naposledy upravil(a) Defender dne 22 led 2008, 07:06, celkem upraveno 1 x.
No a teď nás napadla ještě jedna varianta scénáře srazíku, který je inspirovaný srazem v Liberci. Hlavní sraz na původním míste ( 15:00 Letňany) pokec, diagnostika, atd. a zhruba mezi 17:00 až 18:00 hromadný odjezd v koloně do cca. 6 km vzdálené restaurace, kde bude zajištěno společně klubové posezeni při jidle a dobrém pití, ukončení srazu dle situace a chuti.
- Zdeněk Lbc