Jj a proto až přijdou ještě nějaké vychytávky, tak to pude vše do lakumilosh píše:umyty to mas pekne ale jak ty tmavy auta nemaj ty plasty v barve vypada to divne...

obcas se tu Rieger objevil ale dlouho uz nic.......pokud ho mervomoci chces tak musis spis hledat u zapadnich sousedu teda pokud nechces davat zrovna tech 5 tacuFlicek píše:To Jarda: Díky moc...jenže nevím s tím křídlemMě se teď docela zalíbilo od Rieger...
Ale jako dávat za křídlo 5 000,- to se mi zdá dost...Co ty myslíš? Nu ještě přijde kšiltík a mračitka, pak už jen to domluvit a dá se to i s klikama, lištama a práhama do barvy...
no s tema foliema by asi byl problem...hranice nejsou tak pokud by te nekde nestaveli cestou tak by byl klid. poldove v nemecku na soukromej pozemek nemuzou (sraz je vetsinou na nejakych loukach) takze tam muzes chlastat a jezdit autem ale pokud neco vyvedes tak to zase pekne vods**** no ale i kdyz se tam chlasta (celkem dostFlicek píše:Tak jako do německa bych jel rád, ale mám strach že mě tam vopálkujou za ty fóllieKamarád tam jel, měl je taky na předku a cáloval jak mourovatej
Ale nevím jestli měl atesty
Jedině že bych si stahnul vokýnka, ale to by muselo bejt hezky. To víš já chodím na inspiraci k němcům a tam sem snad ještě neviděl, aby si někdo na auto dal kopii
Njn ale chtěl sem OPCčkový a teď bych zase chtěl od rieger, ale jako 5 000,- dávat nebudu!!! Ještě mi prřijde kšiltík a mračítka a pak už jen to domluvim se strejdou a foukneme to komplet, kliky, lišty a práhy
no ale ty mas o dost svetlejsi nez ma Flicek....asi tomu nevenovali takovou pozornost jako kdyz vidi mladyho chcapka (tim nemyslim ze si starejZdeněk Lbc píše:Ve středu před týdnem mě kontrolovali německý poldové v Gottbusu, vše zkoukli, chtěli vidět papíry, koukli i do karavanu, asi jestli tam nepašuju vietnamce či co, vše proběhlo v naprosté pohodě a jelo se dál. S fóliema problém nebyl žádný, nevím jestli si jich vůbec všimli, byla už tma a navíc jsem stáhnul okýnko
hmmm a co myslis ja ja jsem se ji akorat ucit z nemeckyho 4everu nebo primo na srazu jinak jsem anglictinar jak vysitej (no ale zadna slava to taky neniFlicek píše:to neřešte, tady už se na mě taky párkrát koukali nějak divně
Ale tak tady by to mělo bej ok...Co se týče toho srazu v německu, tak se mnou můžeš počítat, teda když ti to nebude vadit, že bych jel s tebou...já bych to tam očekoval a třeba bych si přivetl i nějakou tu inspiraci
Ale hlavně neumím německy
a to sem se učil němčinu 7 let...
bracha klidne...vetsinou stejne jezdim sam tak se misto vzdycky najde.....penize si urco vem ale nemusis moc protoze je tam jidlo drahy jako krava (pro nemce asi ne) no ale jinak se tam dily moc neprodavaj....videl jsem tam prodavat opc kola z gecka....nejaky doplnky....blinkry (novy)....ale delaj tam i rovnou airbrush na vicka nadrzi atp....jo i podsviceni mid tid a pristrojovky jsem videl....mel tam i cenik....proste prijedes das jim to z auta pak se zlejes a druhej den si to vyzvednes....dle narocnosti a mas to hotove....budeme asi muset dat nejaky den sraz aby jsem to vsechno probraliFlicek píše:Nuuu jako když bude i místo pro brášku, tak by samozřejmě jel takyten by snad něco německy mohl umět
Já sem taky angličtinář, viď? Ale tu sem se učil 6 let, takže něco bych snad dohromady dal...Njn, penízky si s sebou určo nějaký vemu, kdyby to tam přece jenom na místě bylo levnější
Jj tady u nás na srazech na některých platíš jak za auto, tak za osobu
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |