pro tebe by měla být ušita, ale nebyl jsem od pátku na firmě, tak to pošlu už v pondělí, nebojsynologic píše:To gelty : Na mě jsi si vzpomněl????
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
pro tebe by měla být ušita, ale nebyl jsem od pátku na firmě, tak to pošlu už v pondělí, nebojsynologic píše:To gelty : Na mě jsi si vzpomněl????
Dobroš, sem zvědavsynologic píše:Dneska jsem si byl pro ty manžety na poště a už je mám přehozené. To slíbené foto dodám až zítra, protože mě zklamala technika. Baterky v digi už nemají šťávu.
jj, není zač. Taky sem měl z toho hrůzu, že to bude složitá operace,ale naštěstí to byla pohodasynologic píše:Jo a díkec za manžety i za ten návod. Šlo to líp, než jsem myslel.gelty píše:Dobroš, sem zvědavsynologic píše:Dneska jsem si byl pro ty manžety na poště a už je mám přehozené. To slíbené foto dodám až zítra, protože mě zklamala technika. Baterky v digi už nemají šťávu.
díkes, vypadá to moc pěkně, teda se umím pochválit
Hm, dobrý pocitsynologic píše:gelty píše:díkes, vypadá to moc pěkně, teda se umím pochválit![]()
![]()
Jo jo, je to špička. Co mi z toho kápne, když ti budu dělat reklamu?![]()
![]()
![]()
![]()
No, tak modré přešití je možno mít ve dvou odstínech. Buď to ve světlejší, nebo tmavší modré.Chavron píše:Ja by som asi bral tu manzetu na Astru G, na riadiacu paku. Chcel by som ciernu s modrym presitim...mate tych modrych aj viacero alebo len jeden odtien? :Popripade ked je to 395 Kc za kus kolko to bude SKK a kolko bude doprava na SK? Myslim, ze to bude zaujimat viacerych mojich sukmenovcov...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |