Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
jsem se na dalnici honil s benzinovou 1.6kovou a4kou a ve 200kmh se mi rozsvitila chyba, vetsina z vas by asi sundala nohu z plynu a zkoumala to ale tady slo o cest kdyz jsem ji predjizdel tak prisel druhy sok a to ze za volantem audiny byla zena.
az doma jsem zacal zkoumat kontrolku a prej chuda smes hlasila lambáda takze asi nic zavaznyho
az doma jsem zacal zkoumat kontrolku a prej chuda smes hlasila lambáda takze asi nic zavaznyho
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
- Reklama
Dnes sme boli s Astričkou objednať nové brzdy... zajtra montujeme..
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem Záfu vevnitř pořádně vypucoval, už to potřebovala jako prase drbání a zítra jedeme do Jeseníku pro babi do lázní to zase bude, 500 km na zátah a 8 hodin za volantem
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Já jsem si dneska řekl, že si trochu
1) líp seřídím světla... Protože byly seřízené stranově spíš do pravé příkopy... Ale šlo spíš o to, pochopit, který šroubek a které kolečko na Devilech je na co... To se povedlo.
2) Pak jsem kontroloval olej... Bylo ho málo a tak jsem dolíval. Dolil jsem tak 200ml 5W40, než jsem si všiml, že ta v motoru neni. ... Pak jsem rychle vyměnil flašky a dolil ještě 0.5litru 10W40 Magnatec od Castrola, který je v motoru.
3) Pak jsem zjistil, že mi nesvítí pravá dálková žárovka.
4) A nakonec při jízdě do města mi na každé křižovatce na červené "klesly" otáčky na 1750 otáček... Po chvíli jsem přišel na to, že to souvisí s klimatizací, která byla zaptnutá a jela na 2 stupen větráku. Když jsem vypl klimu, tak mi otáčky klesly na 750 otáček. A když jsem ji zapl, tak motor zas točil 1750.
Prostě dneska jsem pos*al všechno co se dalo !!! ještě že už je astřička objednaná na prohlídku k profesionálům, kteří mi řeknou, co jsem jí vše pokazil ...
1) líp seřídím světla... Protože byly seřízené stranově spíš do pravé příkopy... Ale šlo spíš o to, pochopit, který šroubek a které kolečko na Devilech je na co... To se povedlo.
2) Pak jsem kontroloval olej... Bylo ho málo a tak jsem dolíval. Dolil jsem tak 200ml 5W40, než jsem si všiml, že ta v motoru neni. ... Pak jsem rychle vyměnil flašky a dolil ještě 0.5litru 10W40 Magnatec od Castrola, který je v motoru.
3) Pak jsem zjistil, že mi nesvítí pravá dálková žárovka.
4) A nakonec při jízdě do města mi na každé křižovatce na červené "klesly" otáčky na 1750 otáček... Po chvíli jsem přišel na to, že to souvisí s klimatizací, která byla zaptnutá a jela na 2 stupen větráku. Když jsem vypl klimu, tak mi otáčky klesly na 750 otáček. A když jsem ji zapl, tak motor zas točil 1750.
Prostě dneska jsem pos*al všechno co se dalo !!! ještě že už je astřička objednaná na prohlídku k profesionálům, kteří mi řeknou, co jsem jí vše pokazil ...
tak pěkný výlet, příjemnou cestu a nezapomeń na pravidlo šťastného návratuMike.S píše:dneska jsem Záfu vevnitř pořádně vypucoval, už to potřebovala jako prase drbání a zítra jedeme do Jeseníku pro babi do lázní to zase bude, 500 km na zátah a 8 hodin za volantem
já a moje Géčko jsme včera byly na minisrazíku Boskovicka. Není nás mnoho - sešlo se 7 aut a 14 jejich fandů a fanynek.
A bylo móc příjemné setkání.
A bylo móc příjemné setkání.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
díkyFialka píše:tak pěkný výlet, příjemnou cestu a nezapomeń na pravidlo šťastného návratu
už jsme doma, výlet dobrý, počasí super, autíčko taky co chtít víc
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Dneska jsem umyl Mazlika a dostal i šampon.. Přítelkyně jede v pátek na dámskou jízdu, tak aby nedělala ostudu
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
No... Při tomto počasí bude zítra vypadat tak, jako dnes před umytím Tedy pokud bude v provozu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Nene právě že je v garáži
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska sem vstanul ve 2 ráno a ve 3 vyrazil na otočku do Kladna, nakonec ještě do Prahy se podívat do centra když už sem byl tak daleko . Nakonec najeto 970 km za 14 hodin, v autě 5 lidí a spotřeba 6,1 To není tak špatné ale utahaný sem jak pes, pražské zácpy mě totálně vyčerpaly
Vauxhall Astra 1.4 16v 90 koníků, 06/1999, holt už má 11 let a 316 000 km za sebou :-)
Opel Vectra C Caravan 1.8 16v 90KW... To je jiný kočár
Opel Vectra C Caravan 1.8 16v 90KW... To je jiný kočár
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já zjistil, že mám asi zvlněné přední kotouče...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak včera bola astrička povysávana, dofúkane pneuamtiky, doplnená kvapalina do ostrekovačov....Dnes už iba kúpiť dialničnú nálepku a ide sa na výlet do B. Štiavnice.....dúfam že bude astrička poslúchať...inak už sa teším na ten výfuk na dialnici zasa...
Moja Astra G....
Moja Astra G....
A zabudol som že si s Astričkou veziem ešte dve ženské zo sebou....
Moja Astra G....
Moja Astra G....
Tak ve čtvrtek nás potkala strašná věc, praskla nám žárovka v palubce.
Včera mi u Kely moc pomohli, když mi řekli, že když nevím jaký tam jsou že mi nepomůžou..(no co jsem čekal, že )
Takže dneska jsem vyndal 8 šroubů, opatrně odepnul konektor od budíků - abych zjistil, že setejně je ten bazmek dopraskanej a trouchnivej jak pařez.
No výsledkem nakonec byly -3 prasklé žárovky, (nejen z budíků!) a vybitá baterie - já vůl neshasnul světla . no sousedova nabíječka pomohla. - tím opravdu myslím baterry charger, ne paní sousedovou )
A zítra nákup podle vzoru... jo a mám spravené víčko od nádrže, takže na sraz bude Bardule OK!
Včera mi u Kely moc pomohli, když mi řekli, že když nevím jaký tam jsou že mi nepomůžou..(no co jsem čekal, že )
Takže dneska jsem vyndal 8 šroubů, opatrně odepnul konektor od budíků - abych zjistil, že setejně je ten bazmek dopraskanej a trouchnivej jak pařez.
No výsledkem nakonec byly -3 prasklé žárovky, (nejen z budíků!) a vybitá baterie - já vůl neshasnul světla . no sousedova nabíječka pomohla. - tím opravdu myslím baterry charger, ne paní sousedovou )
A zítra nákup podle vzoru... jo a mám spravené víčko od nádrže, takže na sraz bude Bardule OK!
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..