Uz mate prezuto?
Re: Uz mate prezuto?
Je to hlavně pro Brňáky, ale co už. V pondělí jsem ženě přezouval na zimáky Alfu 147, hliník za hliník, výměna předních pneu a komplet převážení, bez čekání/objednání cena 330,- v Modřicích v areálu půjčovny Motokár. U Cháry bych dal tak litr a týden dopředu objednat. Kluci mají slušně vybavenou garáž, kola nehážou ani na dálnici, prostě spokojenost.
Astra J OPC 2013 280k/400Nm
www.rcfunrace.cz
www.rcfunrace.cz
- Reklama
Už jste někdo na letních? váhám.. sjíždět zánovní zimáky, když není sníh nebo letní, co už mají něco za sebou?
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
pokudnemáš v plánu jet na hory.........tak proč ne.......ale já sjíždím zimni....takže zatím šetřím zánovní letní
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
No na hory ne, není sníh ani u nás na chalupě (550 m.n.m) kam jezdím takže do toho pujdu
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Ja som už minulý týždeň prezul na letné. Je to v klidu.
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
-
- Kontaktovat uživatele:
Neni nahodou v CR povinost jezdit na zimnich do brezna/dubna ??
V období od 1.listopadu do 31.března mají všechna motorová vozidla užívající pozemní komunikace (tedy silnice všech tříd) povinnost mít na vozidle zimní pneumatiky, a to za předpokladu, že je na vozovce souvislá vrstva sněhu, ledu nebo námrazy, nebo v případě, kdy je možné dle počasí předpokládat, že tato situace nastane v době provozu vozidla na komunikacích. Konkrétně to je v případech, kdy venkovní teplota klesne pod 4 st. C, sněží nebo mrholí, popřípadě prší při nízkých teplotách, mostní konstrukce mají teplotu pod bodem mrazu anebo je silnice ošetřena solí (která má účinnost pouze do 7 st.C). Dle výkladu zákona by tedy neměla policie uplatňovat sankce v případě, že v tomto období bude například jasné počasí a 15 stupňů nad nulou. Pokud ale nastane změna počasí během dne, je odpovědnost na vás.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
- Kontaktovat uživatele:
Njn, dnes rano cesta do prace 0°C a cely tento tyden to nebylo jine. Takze je mit stejne musim. Me to ted nevadi, stejne jak je sundam pujdou.
Já ještě před na konci prvního týdne v únoru měnil staré zimáky za nové zimáky na předku, protože jsme jeli na hory a staré zimáky už byly tak na hraně možná už i pod hranou. Vzadu jsem dával nové zimáky už na podzim. A vůbec jsem té výměny teď v únoru nelitoval. Po zpáteční cestě hladko, dvě auta ve škarpě a jedno kousek před náma šlo do hodin. A zimáky nechám minimálně do konce března jak nařizuje vyhláška i kdyby bylo teplo. Při současných vrtoších počasí bych se nedivil, kdyby pořádná zima přišla teprve v březnu. A momentálně stejně disky s jednou rukou nepřehodím i kdybych chtěl.
Naposledy upravil(a) Zralok dne 26 úno 2014, 14:04, celkem upraveno 1 x.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Já přezuju o víkendu..stejně s autem jezdím víceméně 2x za týden a má být teplo.. a jak už někdo psal, kdyby byla námraza nebo sníh tak prostě nepojedu nebo hodím zpátky zimní..práce na 20 minut
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- Luboš X17DTL
Přezul jsem včera...
Přední zimáky dozadu a naopak
Dojíždím to, co nestihlo zimní počasí
Přední zimáky dozadu a naopak
Dojíždím to, co nestihlo zimní počasí
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Jasně že jo
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
-
Tak dneska konečne zafka prezuta, bolo nutne doplniť jednu sadu na napravu tak sa čakalo na dotaciu!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957