POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
statham byl dobrý tak v zastav a nepřežiješ nářez,jinak nic moc herec přece jen ten walker byl univerzálnější,takový statham by se k filmu kde nelétají kulky a střeva prostě nehodil a diesel s rockem to same
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
- Reklama
caute vedel by mi niekto poradit aka ma byt teplota motora na X14XE bez klimy pocas takychto vonkajsich teplot?
Vsimol som si, ze mne sa ohreje na nejakych 85 stupnov a tam to ostane. Typicky ked idem z kopca bez plynu tak sa to vie pohybovat v hodnotach 80-85.
Je to normalne alebo treba skontrolovat termostat?
V lete to vedelo vybehnut aj na 90 ale vtedy sa uz roztocil vetrak a zacal chladit.
Vsimol som si, ze mne sa ohreje na nejakych 85 stupnov a tam to ostane. Typicky ked idem z kopca bez plynu tak sa to vie pohybovat v hodnotach 80-85.
Je to normalne alebo treba skontrolovat termostat?
V lete to vedelo vybehnut aj na 90 ale vtedy sa uz roztocil vetrak a zacal chladit.
mě drží v létě nebo v zimě asi milimetr až dva pod 90ti stupni .. v zimě se to z kopce dost ochlazuje, zakrytuj chladič a uvidíš
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
teplota se mi drží kousek pod devadesáti a když vynechám brzdění motorem, drží tam jako přibitá .... nějaké clonky motoru sorry, pokud nebydlíte na Kvildě, považuju je za zbytečné
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Jojo drží..s tou clonou se motor akorát rychlej zahřeje..ale nemám problém se zahřátím takže zatím tam žádnou nemám.. i když u nás bývá bez problému víc než -20
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Čauko, heleďte nedaří se mi objednat klubovou samolepku-poradíte?
TÝNKA
Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot.Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je maniak.
Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot.Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je maniak.
nech si vyrobit svoji někde v copycentru nebo reklamce uděláš jim návrh a oni vyřežou
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Astrica dnes dostala novučké čelné sklo. Síce zelené miesto solárneho ktoré tam bolo ale vzhľadom nato že som to celé cvakal na vlastné náklady tak nebola iná možnosť a aj tak by som povedal že je to takmer jedno (po skúsenostiach z leta) .
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
Dneska to klouzalo už na dvorku
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tak to se mám na co těšit... koukám
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Jo, krásný led na silnici dobrá 1cm vrstva ..jsem prubnul abs aspoň
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tak... když jsem jel já, tak silnice v poho... ten vítr už v pohodě nebyl myslel jsem, že odletím... :-/ a ještě jeden starej dědek neví co je hlavní... takže mi na 90ce vjel do cesty... ale naštěstí jsem zareagoval rychle... jen to člověka naštve...
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Takhle to vypadá celej den na Karlovarsku. 450 km neježděno a sypač ani jeden.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
tady na zlínsku ráno něco bylo ale jinak slunný den až na ten větr! a na 12h v práci
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK