GPS navigace - vše o tomto tématu
Re: GPS navigace - vše o tomto tématu
I já si pořídil novou navigaci,svůj Garmin 255W jsem dal klukovi a já přešel na 775T ,sice přes aukro ,ale mám tam všechny poslední mapy,a je to paráda.Mnohem rychlejší,přesnější,zatím max.spokojenost,paměť 8giga už bude chvilku stačit
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to včera zkoušel a ee nefunguje. Ale mám ted origo romku tak zkusím přeflashovat na jinou a zkusím to znovuDefender píše:Tak kluci kdo máte nějakýho Pocketa WM zařízení s RDS rádiem a + nainstalovanou navi, tak tady je prozatím v plenkách návod jak zprovoznit RDS bez jakého koli dalšího dokupovaného zařízení.
Ještě jsem to na svém nezkoušel, ale všeho dočasu
http://touch3d.blogspot.com/2009/05/zpr ... nosti.html
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
On by ten Dynavix nebyl špatnej,kdyby se pitomci nezačali hádat a neodnesl to výrobek,ale myslím jen software.V jakým to máš hardwaru to je druhá věc,každopádně servis.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Uz jsem si konecne chtel koupit svoji prvni vlastni jednoucelovku, ale pockam jak na toto zareaguje trh .
http://navigovat.mobilmania.cz/Clanky/AR.asp?ARI=114452
http://navigovat.mobilmania.cz/Clanky/AR.asp?ARI=114452
Marky jak znám náš trh, tak v tom bude nějakej háček , momentálně mám v telefonu TT7 + iGO8 a můžu říct, že se mi to iGO docela zamlouvá.
Sice je složitější v přístupech a nastaveních než TT, ale zase na druhou stranu má plně funkční TMC přes FM a fakt to funguje (dnes vyzkoušeno, čili automaticky přepočítaná trasa kvůli neprůjezdnosti bodu na trase)
PS: Pozor na TomToma, sice taky nabízí RDS/TMC, ale je přístupné pouze a jedině přez net a v našich krajinách téměř zcela nepoužitelné, teda alespoň co jsem se dozvěděl
Sice je složitější v přístupech a nastaveních než TT, ale zase na druhou stranu má plně funkční TMC přes FM a fakt to funguje (dnes vyzkoušeno, čili automaticky přepočítaná trasa kvůli neprůjezdnosti bodu na trase)
PS: Pozor na TomToma, sice taky nabízí RDS/TMC, ale je přístupné pouze a jedině přez net a v našich krajinách téměř zcela nepoužitelné, teda alespoň co jsem se dozvěděl
Mobil : 602318645
Ten hacek klidne muze casem byt, ale hodne veci je dnes zadarmo nebo skoro zadarmo coz driv nebylo, aby se predbehla konkurence. Neuvazuji o porizeni teto navigace od nokie, ale urcite to bude mit pro nas jako spotrebitele pozitivni dopad, osobne by mi stacil tomtom s dozivotni aktualizaci map. Ja jen doufam, ze se to na trhu co nejdriv projevi, protoze s nakupem mohu cekat jen do cervna
V jednoucelovkach tomtom, je RDS/TMC pres radiove vlny http://www.rds-tmc.cz/cz/popis_systemu.html, u PDA nevim, nemam datovy tarif.
V jednoucelovkach tomtom, je RDS/TMC pres radiove vlny http://www.rds-tmc.cz/cz/popis_systemu.html, u PDA nevim, nemam datovy tarif.
- Mojmec11
No nedávno zrovna kolega v práci prozkoumával novou Nokii a měl tam navigačku,tak jsme ji zapnuli a hádejte co? Chtělo si to něco stáhnout a za peníze. Jinak,že se navigovat nebude,leda tak podle mapy,ta se prohlížet dá.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
abyste se nedivili, že vám blbne GPSka http://www.novinky.cz/veda-skoly/191723 ... igace.html
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
jak se dá propojit navigace v mobilu s rádiem aby mi brala rds signál? Vůbec se v tom nevyznám... pokud to teda vůbec jde. Pro upřesnění mám HTC TYTN II s TomTom navigator
už HONDA civic VTEC
tak dám vypnout asistovaný gps a hotovo jinak nokia pustila plnou navigaci free až restnu telefen už jí tam peruMojmec11 píše:No nedávno zrovna kolega v práci prozkoumával novou Nokii a měl tam navigačku,tak jsme ji zapnuli a hádejte co? Chtělo si to něco stáhnout a za peníze. Jinak,že se navigovat nebude,leda tak podle mapy,ta se prohlížet dá.
Yanku, tak ji poradne otestuj, mam ji ted v hledacku pac za ty prachy je to za hubicku a dozivotni mapy jsou neodolatelne, ale trochu se bojim algoritmu pocitani tras, aby to netahalo nesmyslnyma cestama. Chtel jsem sice neco uplne jineho, ale toto vyjde podstatne levneji a muze to mit clovek neustale u sebe a hlavne nemusim resit aktualizace coz je nevetsi pozitivum. Ma to dle recenze taky minusy jako to, ze to nejde nasiroko, ale treba to casem zmeni a jeste vylepsi.
http://mobil.idnes.cz/nove-nokia-maps-3 ... vigace_lhc
http://mobil.idnes.cz/nove-nokia-maps-3 ... vigace_lhc
Mam nokii 6700 a navigace tam je taky, ale bez toho abych ju aktivoval ju zkusit nemuzu, tak to setrim az to budu potrebovat a vyzkousim ale co sem cetl, tak ta navigace funguje i pak dal akorat hlasove nenaviguje.. pokud si ju nezakoupim..
- Mojmec11
Já mám tedka nový mapy v iGo8 a super,podrobný jak ze špionážní družice,naviguje mi to i v Jihlavským Boschi,na polních cestách,kde se kdysi ztrácela atp. Paráda.
IGO 8 jsem mel na Samsung Omnia a byly taky super..muzu jen doporucit.
Ještě lepší než IGO je Automapa 6.1, která má daleko víc čísel popisných nejen v malých městech, ale i ve vesnicích.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW