ten olej to papa od te doby co to mamSlag píše:Konečně normální číslaburčak píše:tak moje 1.4 16V papa od 8 do 10litru podle stylu jízdya litr oleje na 3000km
Jen ten olej je podezřelej

Zdravím.Jem na nejlepší cestě si koupit Astru G.Je to fakt krasavice.Ale nevim jaky motor.Líbí se mi ta tvoje 1.4 16V.Chtěl bych se zeptat na tvoje poznatky s jejim provozem.Nějaký ten klad i zápor.Předem díkDavid píše:Zdravím,
mám Astru 1,4 16V Twinport, spotřba do 6 l/100 km i teď v zimě. Celková spotřeba cca 5,7 l/100 km. Celkem najeto 21000 km.
David
Ja mám 1,4 Twinport - cca 1300 km. Spotreba cca 9 - 10 l/100 km - zima+mesto+krátke trate cca 3-5 kmMarcel píše:milosh:napísalTak kolik vam to papa? piste typ motoru a mesto/mimo mesto/komb. at vim do jakyho motoru mam jit Wink
1,4 16v -dobrý motor akurát musíš brať do úvahy že to nieje žiaden sporťák
/ spotreba okolo 6,5l/100km (nezabehnute cca 2153km + zima)
inak by som volil rovnaký motor /do 140 bez problemov predbieha na 5ke
ak chceš ťah musíš ho držať v 3500ot/min a máš ho mať
takhle to může zkreslovat, lepší je vzít plnou a pak do plné dočerpat tak zjistíš přesněji kolik hamá ale taky to není uplně přesný..zaleží na teplotě venku a kde čerpáš...CharliCZek píše:AHOJ Pánové ... obracím se na vás ještě jednou protože mi to pořád neleze do hlavy. Koupil jsem benzín za 600 ( 20l benzínu ) a po 150km mi bliká kontrolka že už chce zase další palivo. Prosím vysvětlete mi jestli je tov pořádku nebo ne ... připadá mi to nějak moc.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |