Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
no ja som sa dnes bol pripraviť na cesty bez snehu, kupil som astrulke nove kolieska
lubia sa???
17" 4x100 R17 205/40 ale pneu ešte vymeníme za 215/45
lubia sa???
17" 4x100 R17 205/40 ale pneu ešte vymeníme za 215/45
Naposledy upravil(a) LEGEND007 dne 14 led 2010, 22:43, celkem upraveno 2 x.
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Moja ex
- Reklama
Mě dneska upadla půlka půlky lízátka, takže jen vyselo a druhý bylo už na pokraji, všude samej sníh. Hnus, už aby to šlo do pryč.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
zEjn: díkes
Moja ex
Moja ex
neni sneeh neni sneeh jak u vas ???
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Neni.Zato blata je požehnane
Tak dnes jsem prošel zdárně STK a vylepil konečně klubovou nálepku .
ASTRA G Caravan 1.6 8V Edition 2000
legend007: super kolesa ked budu na aute hod foto
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
to pyco: dikes, ked budu na aute tak nafotim, len musi byt teplo a auto musi byt v poriadku, ešte nie je v stave aby som ho fotil a urobi si tu profil v klubcars (chýbajú mi hmlovky a predné lízatká ale aj to sa už zháňa)
Moja ex
Moja ex
No já dneska svého mazlíka proklínal. Měnil jsem středový díl výfuku a ten starý zmetek né a né jít dolů. Snažil jsem se to z místa objímky nějak vykroutit, mlátil jsem po tom kladivem a ono to drželo jak čert. No nepomoct mi od přítelkyně otec, tak bych se asi rozbrečel a dělal bych to ještě teď. Jinak výfuk jsem koupil značky Izavit(je to nějaký polský výrobce) a musím říct, že za cenu 720Kč i s tím, že mi ho dovezli až domu není moc Je to vyhlášený polský výrobce
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Dneska jsem jel se svou Astou na hory lyžovat. Z Dobré na Bílou je to 40km. posledních 15, za Ostravicí po ledových zmrazcích. Na nových zimních gumách to umí každý. Ale já debil se nechal ukecat na R14/175/65 šest let staré, bo nebyly peníze. To byl boj o život. Klouže to neskutečně. Už aby byly R15 ráfky(snad to klapne příští sobotu díky tady fora), a já přezuju na nové pneu. Jen do té doby to auto nerozmlátit.
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Tak já měl dneska docela srandu:
ometu auto, naložím kočár, dveděti do sedaček strčím klič do zámku, otočím autí chytne a pak chcípne a bliká kontrolka emisí...zkouším asi 5x a to samý, jdu dom, sednu ke kompu, otevřu návod, přečtu, že musím volat servis, sednu k fóru napíšu dotaz, vyndám děti, kočár, a jdem sáňkovat na malej kopeček za barák místo slíbenýho velkýho kopce...děti se mi povedlo utěšit,aležena je celá divá co to máme s autem??? před chvílí kouknu na fórum, zda někdo něco neporadí a ejhle: Arwy píše..imobilizér a já si vzpoměl, že když jsem odpoledne měnil baterku, tak mi mrcha imobilizační vypadla z klíčku ,jak jsme balili děti (řvali, lítali já nervózní, žena taky) a tak, zapoměl jsem na to....teď jsem si to přečet a říkám ženě: tady na lince musel bejt takovej černej malej šmejd...a ona: jo, to sem hodila do koše aby to děti nespolkli , tak jsem prohrabal celje odpaďák (hnus) , a nic... a říkám, tady to není a koš se nevynášel...no tak jsem to možná spláchla dodřezu , vyšrouboval jsem ze zdola sifona ajhle, krom jinýho hnusu (ještě horšího, než v koši) na mě vypadl imobilizér osušit, nasadit do klíčku a jít to prubnout... a jeto OK , naštěstí...
DOST JSEM SI ODDECH...
PS: jinej klíček nemáme, auto jsem koupil s jedním a nějak nebyl čas a love na novej , ale myslím, že už si ho asi přecejen nechám udělat...
jo neví někdo co by to obnášelo, kdybych ten imob nenašel???
ometu auto, naložím kočár, dveděti do sedaček strčím klič do zámku, otočím autí chytne a pak chcípne a bliká kontrolka emisí...zkouším asi 5x a to samý, jdu dom, sednu ke kompu, otevřu návod, přečtu, že musím volat servis, sednu k fóru napíšu dotaz, vyndám děti, kočár, a jdem sáňkovat na malej kopeček za barák místo slíbenýho velkýho kopce...děti se mi povedlo utěšit,aležena je celá divá co to máme s autem??? před chvílí kouknu na fórum, zda někdo něco neporadí a ejhle: Arwy píše..imobilizér a já si vzpoměl, že když jsem odpoledne měnil baterku, tak mi mrcha imobilizační vypadla z klíčku ,jak jsme balili děti (řvali, lítali já nervózní, žena taky) a tak, zapoměl jsem na to....teď jsem si to přečet a říkám ženě: tady na lince musel bejt takovej černej malej šmejd...a ona: jo, to sem hodila do koše aby to děti nespolkli , tak jsem prohrabal celje odpaďák (hnus) , a nic... a říkám, tady to není a koš se nevynášel...no tak jsem to možná spláchla dodřezu , vyšrouboval jsem ze zdola sifona ajhle, krom jinýho hnusu (ještě horšího, než v koši) na mě vypadl imobilizér osušit, nasadit do klíčku a jít to prubnout... a jeto OK , naštěstí...
DOST JSEM SI ODDECH...
PS: jinej klíček nemáme, auto jsem koupil s jedním a nějak nebyl čas a love na novej , ale myslím, že už si ho asi přecejen nechám udělat...
jo neví někdo co by to obnášelo, kdybych ten imob nenašel???
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Alo na to se taky tesim ze to vyuziju zase po letech
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeena:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET