Radimova Astra G - 1.6 16V X16XEL (new photo str. 10)
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Zdeněk Lbc
- Princ William
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
For Zigi:
možná tě překvapím ale nejsou to zimní gumy ikdyž mají skoro totožný vzorek...jsou to universální gumy od Hankook! Už jsem je tam měl když jsem to kupoval! No ale abych řekl pravdu už se těším až je sjedu a hodím tam letní! Je to opravdu poznat že je to univrsál v zatáčkách
zde odkaz: http://www.e-pneumatiky.cz/mid/hankook-h720/?MID=2403
já si stejně myslel že universální gumy byly doménou starých škodovek..ale jak vidím stále se dělají...hmmm
ještě viz foto: omlouvám se za kvalitu je to foceno mobilem
možná tě překvapím ale nejsou to zimní gumy ikdyž mají skoro totožný vzorek...jsou to universální gumy od Hankook! Už jsem je tam měl když jsem to kupoval! No ale abych řekl pravdu už se těším až je sjedu a hodím tam letní! Je to opravdu poznat že je to univrsál v zatáčkách
zde odkaz: http://www.e-pneumatiky.cz/mid/hankook-h720/?MID=2403
já si stejně myslel že universální gumy byly doménou starých škodovek..ale jak vidím stále se dělají...hmmm
ještě viz foto: omlouvám se za kvalitu je to foceno mobilem
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Stejne nechapu pro nedelali uz z vyroby tmavsi predni lampy, tyto jsou takovy nic moc, kor na tmavsim aute
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jo to máš pravdu taky by se mi tam hodily ty enjoy lampy ale na to chechtáky určitě nebudou..zatím mám jiné plány! To už se tu třeba i divili proč tam není z výroby pal. pc když je to taková krásná výbava...milosh píše:Stejne nechapu pro nedelali uz z vyroby tmavsi predni lampy, tyto jsou takovy nic moc, kor na tmavsim aute
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
řeknu ti to úplně přesně! ten člověk co s astřičkou jezdil přede mnou asi na to moc nedbal Fírer z D. Měl jsi vidět když jsem poprve sundával kola...bylo to tak zarezlý že jsem na to musel vzít kladivo a nechat si auto vytáhnout!Zigi píše:Myslel jsem si to samé ,když jsem viděl ten vzorekZdeněk Lbc píše:No vidíš a já fakt myslel, že to jsou zimáky. Tak sorry.
Ale udivuje mě, jak si někdo na auto může koupit celoroční pneu, samozřejmě nic proti tobě rychlyradim, protože tys je nekupoval
Ho
- Princ William
tak to mi zrovna povidej moji vybavu asi znate a taky ho tam nemam no ale zase to chapu radeji sin priplatim za el. okna nez za BC ci to investuji do jene nadst. vybavyrychlyradim píše:jo to máš pravdu taky by se mi tam hodily ty enjoy lampy ale na to chechtáky určitě nebudou..zatím mám jiné plány! To už se tu třeba i divili proč tam není z výroby pal. pc když je to taková krásná výbava...
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Vrtal a šrouby třískal kladivem že.. kápo.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no nakonec se to udělalo trochu hovadsky s prominutím..jak ten šroub vycházel do toho ohybu když se otevřou dveře tak se prostě vzalo kladivko a lehce potuklo a hned tam ten šroub vešel...je to tedy přiděláno jedním šroubem místo dvěmi na každé straně ale držet by to mělo za to mě ručil ten borec co to dělalZigi píše:Pěkný, tato barva je hezká...
jak si nakonec přidělal to křídlo?
PS: šroub + lepidlo
For Frydex: je vidět že tady to už někdo dělal...
ale pozor netukalo se do šroubu ale do boku těch dveří!!!tak se to trochu zdeformovalo a pak tam šel ten šroub....ale není tam skoro nic vidět že to bylo tuknutý jen prostě lehká tukanec od kladívka mno...